(۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ)baran23575 نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ)baran23575 نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ق.ظ)matina نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ق.ظ)baran23575 نوشته شده توسط: ممنونم بچه ها
ولی مدرکشون چی؟ آخه مدرک شیراز توش نمی نویسه مجازی فقط تو متن تو قسمت مربوط به دانشکده مینویسه دانشکده آموزشهای الکترونیک، میگن اعتبارش با شیراز یکسانه
در ضمن استاداشم استادای دانشگاه شیرازن
ولی دربارهی مدرک غیر انتفاعی چیزی نمی دونم،شما چیزی میدونید دربارهی اعتبارش؟
ممنون
دوست عزیز آموزشهای الکترونیک همون مجازی است که در همه دانشکدهها داخل مدرک مجازی این عنوان آموزش الکترونیک قید میشه.در کل به نظر من غیرانتفاعی بهتر از مجازی هست هم برای ادامه تحصیل هم برای کار.اگه به کارنامه خودتون هم رجوع کنید می بینید که رتبه فبولی غیرانتفاعی خیلی پایینتر از مجازی هست.موفق باشید.
ممنون matina عزیز
بله میدونم ،حق کاملا با شماست من از این جهت گفتم که بعضی دانشگاهها بالای مدرک قید میکنن دورهی مجازی دانشگاه...
از طرفی میگن غیر انتفایی موسسه هست نه دانشگاه و اعتبار مدرک دانشگاه رو نداره !!!!
به نظر شما این صحت داره؟
دوست عزیزاون غیرانتفاعی که موسسه هست بخاطر رشتهها وهیئت علمی اونه نه بخاطر اینکه دانشگاه نیست.به نظرمن مدرک غیرانتفاعی از مجازی بهتره.
خیلی ممنون از راهنماییتون
نه آقا .
هیچ غیر انتفایی و آزادی به مجازی شیراز نمیرسه؟
اساتید برتر
دانشگاه دولتی
فقط چون شیوه جدیدیه نسبت بهش بدبینی وجود داره.
ولی ورای نام دانشگاه هر جا که میخواد باشه این رزومه شماست که خیلی مهمه؟
داشتن مدرک از دانشگاه آزاد با معدل ۱۸ به مراتب بهتر از داشتن مدرک از شریف با معدل ۱۴ است.
اینو یادت نره رزززززززززززززززززومه؟