(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ)mrh72 نوشته شده توسط: عذر میخوام یه سوال برام پیش اومده . موقع ثبت نام ارشد آی تی تو دانشگاه هایی مثل شریف و امیرکبیر وضعیت پیشنیاز دادن چطوریه؟ یعنی بر چه اساس پیشنیاز میدن؟ مثلا یه نفر تو دانشگاه آزاد بوده و مثلا سیستم عامل یا شبکه رو نمره خوبی نیاورده مثلا با ۱۰ ۱۲ پاس کرده یا اصلا از یه رشته ی دیگه اومده و اینارو پاس نکرده ولی خب برای این که شریف یا امیرکبیر قبول بشه اینارو خوب خونده و توی کنکور درصد خوبی زده این درسها رو . حالا معیارشون برای پیشنیاز دادن چیه؟ درصدهای کنکور یا نمره های دانشگاه؟
سلام با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ به سوالتون در تاپیک مصاحبه
حقیقتش خاله م مریض بود و چند روز دنبالش بودیم، بعدش هم ثبت نام شروع شد و روز ثبت نام در عین خوشحالی خاله م فوت کرد و همونجا برای سه چهار ساعت فقط نشستم و دیگه حس و حال هیچ چیزی رو نداشتم.
تعداد پ.خ ها هم خیلی خیلی زیاد بود، سعی میکنم هر چه زودتر جواب دوستان رو بدم هر چند که شاید جوابام دیگه بدردشون نخوره
(طلب آمرزش برای ایشون از دوستان)
=================================================
ببینید اون چیزی که من موقع ثبت نام دیدم مهم پاس کردن دروس بود ، یعنی دکتر همتیار (که بسیار خوش اخلاقه) که مدیرگروه آیتی ها بود اصلا به نمره ها توجه نمیکرد و براش مهم این بود که درس رو تو دوره کارشناسی پاس کرده باشید و اگه پاس نکرده باشید پیش میخورید. فکر هم نمیکنم دانشگاه کارشناسی من رو اصلا اساتید شریف بشناسن که براشون مهم باشه. خود من چون همه دروس رو پاس کرده بودم پیش نخوردم.
دروس مد نظر هم برای شبکه ای ها: سیستم عامل، شبکه کامپیوتری، امنیت داده و شبکه، معماری کامپیوتر
دروس مد نظر هم برای امنیتی ها: سیستم عامل، شبکه کامپیوتری، امنیت داده و شبکه، پایگاه داده ها
البته این برای شریف بود، برای سایر دانشگاه ها من نمیدونم.