(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام دوست من ، منم یه نظری بدم و این صرفا یه نظر شخصی هست !
ببین درسته شما دوره های سیسکو و ماکروسافت و غیره رو رفتید ولی آیا مدرک بین المللی این مدارک رو داری ؟ و چقدر از این مطالب تو کارت استفاده کردی ؟؟ الان شما ip sla بلدی ؟ چند بار تو کارت ازش استفاده کردی و تو محیط واقعی کانفیگش کردی نه تو GNS3 ؟ اگه تو یه کشور پیشرفته ای مثل آمریکا بودی چندینو چند سال باید در حد ccna کار می کردی و بعد وارد ccnp می شدی ولی الان اینقدری تجربه کاری نداری ولی می خوای بری ccie رو آزمون بدی !!!
خودتو با مهندس خویشتندار مقایسه نکن ایشون از سال ۸۴ یعنی موقعی که کسی آنچنان از سیسکو بلد نبود پروژه های بزرگی انجام دادن و حتی شاید الانم تو ایران نهایت در حد ccnp از دانش خودشون استفاده کنن ! چون اینجا هیچ چیزی ساخت یافته نیست .
و به نظرم همین که داری ارشد رو با CCIE مقایسه می کنی فکر کنم هنوز نتونستی دو تا چیز متفاوت رو از هم تشخیص بدی !
ببخشید لحن صحبت کردنم تند بود منظور خاصی نداشتم
موفق باشید
ممنون که نظرتون رو میدید
اشتباه نکنید !! من خودم رو با مهندس خیشتندار یا اسدپور مقایسه نکردم
بلکه از ایشون یاد گرفتم و گفتم مشورت کردم - درضمن بنده ادعای نکردم که متخصص هستم .بلکه میخوام یادبگیرم
ببنید من هم میدونم آزمون های سیسکو چیه و در چه سطحی هست و هم میدونم ایران زیرساخت مناسبی نداره متاسفانه
بحث اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که من بین ی تخصص مثل CCIE و ارشد توی ی دانشگاه برند کدوم رو انتخاب کنم
باتوجه به اینکه یکسال وقت گذاشتم و به نتایج خوبی نرسیدم - خوندن سیسکو مزیتی که داره اینه در نهایت من آزمون هم قبول نشم دانش خودم رو افزایش دادم اما کنکور چی ؟(در صورت عدم قبولی)
درس خوندن توی ی دانشگاه مثل شریف - تهران یا امیرکبیر بیشتر مزیت داره یا تخصص