سلام دوستان.
منم همین مشکل رو دارم. فارغ التحصیل ٣٠ تیر ٩٤ ام و کد ٧ رو موقع ثبت نام زدم. مخصوصا الان که نزدیک زمان ویرایش هستیم، یکم استرس گرفتم. از نظام وظیفه پرسیدم گفت از +١٠ بپرس. آخه یه سری ها بهم گفتن +١٠ ممکنه صحیح جواب نده بخاطر همین گفتم قبل اینکه برم +١٠ با شما هم مشورت کنم.
دلیل کد ٧ زدن من این بود که:
١- تو خود سایت نظام وظیفه، یه پست گذاشته مخصوص فارغ التحصیل های خرداد تا تیر. بعد نوشته که مهلت یکساله از مهر همون سال فارغ التحصیلی شروع و تا آخر شهریور سال بعد ادامه داره (البته فقط مخصوص اونایی که فارغ التحصیل خرداد و تیر هستن و ارشد میخوان بدن). اینم لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یعنی برای فارغ های این ماه ها منظور ٣٦٥ روز نیس و تا آخر شهریور وقت دارن.
٢- اینکه به فرض من قبل تیر دفترچه رو پر کنم، من از کجا بدونم که برگه اعزام به خدمتم کی میاد و تاریخش کی میخوره؟؟
بخاطر این دلایل من کد ٧ رو زدم و کد ٥ رو نزدم
خیلی ها نظرات مختلف دارن، خواهشا کسانی که قبلا این جوری ثبت نام کردن و به مشکل نخوردن یا از آشناهاشون این شرایط رو داشتن، نظرشون رو بگن که آدم خیالش راحت شه....
راستی نرم افزاری، سایتی، تلفنی نیس که آدم با درج کد ملی وضعیتش رو استعلام کنه و ببینه تا کی وقت داره؟؟
پیشاپیش ممنونم