(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز از پاسختون، میشه کمک کنید از کجا شروع کنم من ۴ ماهی بیکار هستم، اگه ممکنه در این مورد هم توضیح بدید، اگه کتاب فارسی خوبی هم می شناسید معرفی کنید واینکه چه ابزار های شبیه سازی تو این موضوع مطرح واستفاده می شه واینکه برای پیاده سازی میشه از اوراکل وSQL SERVER استفاده کرد
سلام مجدد.
با توجه به فیلد کاری که علاقه مند هستین بهش باید بگم که کتاب خوب تو این زمینه هم هست و اتفاقا ترجمه هم شده
این کتاب خیلی کتاب خوب و کاملی هست:
Data Mining Concepts and Techniques
نوشته :
Jiawei Han
Micheline Kamber
Jian Pei
ترجمه هم شده و کتاب خیلی خیلی خوبیه. برای شروع میتونید این رو یه هفته ای بخونین. همه مطالب قطعا لازم نیست و فقط یه ایده ای بگیرین که داستان از چه قراره و خیلی از سوالاتتون پاسخ داده میشه.
یه سری ورکشاپ و اینا هم اخیرا برگزار شده که بد نیست ویدیوهاش رو ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو قسمت ویدیو ها، پیدا میشه.تو این ویدئو ها هم کلی اطلاعات پیدا میشه.
بستگی داره که خودتون چقدر پیگیر و مستمر دنبال علایقتون باشید. تو یه سال میشه کلی اطلاعات مفید به دست آورد و کلی کار یاد گرفت.
کنی هم پایتون یاد بگیرید بد نیست. معمولا برای کاراهای تحلیلی داده زبان پر طرفداریه.
موفق باشید
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۱۳ ب.ظ)LaleH95 نوشته شده توسط: سلام
من پایان نامم در مورد بازیابی اطلاعات هستش. میخواستم ببینم کسی هست بتونه کمکم کنه. خیلی گیرم
میخوام از بردار برای شباهت query کاربر استفاده کنم و از wordnet برای یافتن مترادفهای کلمات اما نمیدونم چطور باید این کارو انجام بدم. یعنی استخراج اطلاعات از wordnet به چه صورتی هستش
و اینکه ی سری مفهوم از متن و query کاربر هم به متریکهام اضافه کنم. اما ابزارهای این کارو نمیشناسم غیر از سایت tagme که خیلی جالب نبود حداقل برای کارمن
میخواستم بدونم کسی هست کمکم کنه. من وقتم خیلی کمه (
سوال خیلی کلیه.
اما ما خودمون از ابزار wordnet::similarity استفاده مکنیم برای شباهت کلمات. نمیدونم این ایده تا چه حد بهبود میده بازیابی رو.
استخراح اطلاعات از wordnet هم سادس. شما اون کلمه مورد نظر به وردنت میدین اونم hyponym و hypernym هاشو میده بهتون و یه سری اطلاعات دیگه.
مفهوم از متن و پرس و جوی کاربر یعنی چی دقیقا؟
ایمیل من:
Itstudent87@gmail.com