۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۱۲۰ نظریه علوم کامپیوتر سال ۹۳
سلام
اگه امکانش هست این سوال رو ی نگاه بندازین
جواب گزینه ۳ هست
ولی من متوجه نمیشم چرا منظم نمیشه برای این زبان نمیشه nfa رسم کرد
به فرم نرمال چامسکی قواعدشو بنوسیم که اینطوری در اصل ماشین pda ترسیم کردم و برای هر ترمینال و نان ترمینالی یک ترمینال در ماشین nfa در نظر بگیرم فقط شرط اینکه اون سه رشته رو داشته باشه رو لحاظ کنیم تو قواعد و براش فاینال داشته باشیم تو ماشین nfa، اینطوری زبان جدید منظم میشه
متشکر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگه امکانش هست این سوال رو ی نگاه بندازین
جواب گزینه ۳ هست
ولی من متوجه نمیشم چرا منظم نمیشه برای این زبان نمیشه nfa رسم کرد
به فرم نرمال چامسکی قواعدشو بنوسیم که اینطوری در اصل ماشین pda ترسیم کردم و برای هر ترمینال و نان ترمینالی یک ترمینال در ماشین nfa در نظر بگیرم فقط شرط اینکه اون سه رشته رو داشته باشه رو لحاظ کنیم تو قواعد و براش فاینال داشته باشیم تو ماشین nfa، اینطوری زبان جدید منظم میشه
متشکر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۱۲۰ نظریه علوم کامپیوتر سال ۹۳
متوجه نشدم که چی گفتی ولی واضحه که لزوما منظم نیست
در واقع برای هر npda مثل p زبان مورد سوال برابر با الحاق زباان L(p) با زبان R میشه که الحاق زبان م م با منظم، م م خواهد بود
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
در واقع برای هر npda مثل p زبان مورد سوال برابر با الحاق زباان L(p) با زبان R میشه که الحاق زبان م م با منظم، م م خواهد بود
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close