اینم کارنامه من
تعدادی از دوستان منابع رو پرسیدن، به نظرم اینجا جواب بدم بهتره
گسسته: من فقط پوران پژوهش رو خوندم. کتاب خیلی خوبیه. تنها مشکلش اینه که سوالات کنکور سالهای اخیر رو گزینهای جواب داده نه تشریحی
ساختمان داده: من طورانی پارسه رو خوندم. مطالب رو خیلی خوب و راحت توضیح داده و کتاب خوبیه البته کتاب پوران هم خیلی کامله
طراحی الگوریتم: من پارسه(فکر کنم قلیزاده بود نویسندش) رو خوندم + پوران. البته کتاب پوران خیلی خوب و کامله و کتاب پارسه مطالب رو زیباتر و مختصرتر توضیح داده و در آخر کتاب هم کلیه سوالات کنکور طراحی رو گذاشته با جوابهای کاملا تشریحی در حد تیم ملی
مهندسی نرم افزار: من چند فصل اول رو پرسمن ترجمه هاشمیطبا و پارسه خوندم و برای بقیه فصول پوران خوندم. کتاب پوران کامل نیست ولی مطالبی که گفته خیلی خلاصه و عالی توضیح داده. فکر کنم اگر پرسمن رو بخونید خیلی بهتر
دکتر ناظمی(پارسه)هم امسال کتاب جدید نوشته به احتمال زیاد کتاب خوبیه
شبکه: امسال دکتر حقیقت کتاب جدیدش اومده. به نظرم از هر کتابی بهتر. من جزوه پارسه دکتر حقیقت رو خوندم + پوران
پایگاه داده: مقسمی رو خوندم. بجز برای کنکور امسال که سوالاتش خیلی سخت بود و نیاز به خوندن منبع اصلی داشت، تقریبا کتاب کاملیه
هوش: من پوران خوندم که کپی راسله. من کتاب خوبی برای هوش ندیدم. همون راسل از همه بهتر
سیستم عامل: کتاب دکتر حقیقت پارسه عالیه
معماری: من پوران رو خوندم ولی به نظرم کامل نیست مخصوصا برای کنکور امسال که بس ناجوانمردانه سخت بود
کتاب خوبی برای معماری ندیدم