(۲۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: تو ایران فک کنم گرایشت رو انتخاب می کنی(حالا شاید زیاد مهم نیست که تو مدرک ارشدت بنویسن گرایش it یا ...) ولی با استادت هماهنگ می کنی که امنیت کار کنی و ...
معذرت می خوام من خوب متوجه نشدم.مگه رشته مون را نباید خودمون تعیین کنیم؟
قبل انتخاب باید از دانشگاه و استاد مورد نظرت مطمئن بشی که حالیش میشه و بعد از قبولی تو اون دانشگاه موضوع امنیتیت رو انتخاب کنی و ...
یعنی من باید گرایش امنیت از رشته ی آیتی را بخونم؟
واسه خارج که گرایش مختصش رو دارن و موردی نی....
یعنی شما می فرمایید که در خارج یک گرایش با نام "هک" وجود داره؟
موفق باشی
ممنون از پاسختان،شما هم موفق باشید.
دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کن ببین هر دانشگاه چه گرایشی ارائه میده.
یک دانشگاه ارشد ممکنه گرایش فناوری اطلاعات یا گرایش امنیت یا گرایش تجارت الکترونیک یا گرایش شبکه و ...
مثلا دانشگاه تهران واسه ارشد فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات پزشکی برمیداره. اگه استاد امنیت کار خوب تو دانشگاه تهران هست مجبوری ارشد گرایش فناوری اطلاعات انتخاب کنی.
یا مثلا امیرکبیر ارشد امنیت اطلاعات داره و همینو انتخاب می کنی.(البته دانشگاه های نظامی اطلاعاتی مثل امام حسین و مالک اشتر هم ممکنه گرایش امنیت تو ارشد داشته باشند تو دفترچه همشون هست.)
مثلا شریف ممکنه امسال گرایش ارشدش فقط شبکه(یا تجارت) باشه. چون گرایش امنیت که نداره مجبوری شبکه انتخاب کنی بعد با استادت امنیت کار کنی.
یعنی به اسم گرایش فناوری اطاعات یا شبکه می خونی تو تهران یا شریف ولی در واقع امنیت کار می کنی.
جدول لینک زیر رو نگاه کنی حل میشه ایشاللا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
------
آره ارشد تو خارج دقیقا اسمش هک ممکنه نباشه ولی penetration testing و cybersecurity و computer security و ... کم نیست.(سرفصل دروس رو نگاه کنی تو سایت شان دستت میاد که مناسب هست یا نه)