۰
subtitle
ارسال: #۱

پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴
سلام
ببخشید اگه کسی امکانشو داره و کتاب چاپ ۹۴ دکتر حقیقت رو داره اگه میشه از پاسخ های سوالات ۹۴ کامپ و آی تی کتاب عکس بگیره و بفرسته
من کتابم چاپش جدید نیست
متشکر
ببخشید اگه کسی امکانشو داره و کتاب چاپ ۹۴ دکتر حقیقت رو داره اگه میشه از پاسخ های سوالات ۹۴ کامپ و آی تی کتاب عکس بگیره و بفرسته
من کتابم چاپش جدید نیست
متشکر
۱
ارسال: #۲

RE: پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴
(۱۰ دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: سلام
من کتابم چاپش جدید نیست
متشکر
سلام من کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت چاپ ۹۴ دارم ولی آزمون های ۹۴ نداره
ولی مجموعه آزمون های IT پوران دارم که جواب سیستم عامل IT 94 داره، براتون آپ میکنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۳

RE: پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴
(۱۱ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ق.ظ)mehRUN نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: سلام
من کتابم چاپش جدید نیست
متشکر
ولی مجموعه آزمون های IT پوران دارم که جواب سیستم عامل IT 94 داره، براتون آپ میکنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
متشکر
۱
ارسال: #۴

پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴
(۱۱ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ق.ظ)mehRUN نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: سلام
من کتابم چاپش جدید نیست
متشکر
سیستم عامل چاپ ۹۴ نسبت به چاپ ۹۲ تغییرات زیادی کرده دوست عزیز ؟
مجموعه آزمون های پوران پر از اشکال تایپی و مفهومیه !!! من در همین باره یه تاپیک خواهم زد و میخوام بگم که کتاب های پوران پژوهش مخصوصا اونایی که دکتر!! خلیلی فر توی تهیه اشون دست داشتن بدرد دو هزار نمیخوره
Sent from my iPad Air
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close