تالار گفتمان مانشت
پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴ - mahyamk - 10 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ

سلام

ببخشید اگه کسی امکانشو داره و کتاب چاپ ۹۴ دکتر حقیقت رو داره اگه میشه از پاسخ های سوالات ۹۴ کامپ و آی تی کتاب عکس بگیره و بفرسته
من کتابم چاپش جدید نیست

متشکر Blush

RE: پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴ - mehRUN - 11 دى ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ق.ظ

(۱۰ دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:  سلام

ببخشید اگه کسی امکانشو داره و کتاب چاپ ۹۴ دکتر حقیقت رو داره اگه میشه از پاسخ های سوالات ۹۴ کامپ و آی تی کتاب عکس بگیره و بفرسته
من کتابم چاپش جدید نیست

متشکر Blush

سلام من کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت چاپ ۹۴ دارم ولی آزمون های ۹۴ نداره
ولی مجموعه آزمون های IT پوران دارم که جواب سیستم عامل IT 94 داره، براتون آپ میکنم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴ - edward71 - 11 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ق.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ق.ظ)mehRUN نوشته شده توسط:  
(10 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:  سلام

من کتابم چاپش جدید نیست

متشکر Blush

ولی مجموعه آزمون های IT پوران دارم که جواب سیستم عامل IT 94 داره، براتون آپ میکنم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سیستم عامل چاپ ۹۴ نسبت به چاپ ۹۲ تغییرات زیادی کرده دوست عزیز ؟
مجموعه آزمون های پوران پر از اشکال تایپی و مفهومیه !!! من در همین باره یه تاپیک خواهم زد و میخوام بگم که کتاب های پوران پژوهش مخصوصا اونایی که دکتر!! خلیلی فر توی تهیه اشون دست داشتن بدرد دو هزار نمیخوره

Sent from my iPad Air

RE: پاسخ سوالات درس سیستم عامل سال ۹۴ - mahyamk - 11 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ق.ظ)mehRUN نوشته شده توسط:  
(10 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:  سلام

من کتابم چاپش جدید نیست

متشکر Blush

متشکر