۰
subtitle
ارسال: #۱

فاصله اطمینان ۹۵ درصد یعنی چی؟
با درود
دوستان این یعنی چی؟ نمیفهمم منظورش
دوستان این یعنی چی؟ نمیفهمم منظورش
۰
ارسال: #۲

RE: فاصله اطمینان ۹۵ درصد یعنی چی؟
سلام. اگه نمونههامون ااز توزیع نرمال باشه و میانگین و انحراف معیار توزیع رو داشته باشیم با انتخاب تعداد زیادی نمونه (حداقل ۳۰ تا) به صورت تصادفی از اون توزیع میتونیم تخمین خوبی از بازه اعداد انتخاب شده باشیم. یعنی میتونیم بگیم مثلاً ۹۵ درصد اعداد انتخاب شده در بازهای به اندازه دو برابر انحراف معیار حول میانگین قرار میگیرن. این از خواص توزیع نرماله. اون جدول آخر کتاب هم برای همین استفاده میشه.
ارسال: #۳

(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه نمونههامون ااز توزیع نرمال باشه و میانگین و انحراف معیار توزیع رو داشته باشیم با انتخاب تعداد زیادی نمونه (حداقل ۳۰ تا) به صورت تصادفی از اون توزیع میتونیم تخمین خوبی از بازه اعداد انتخاب شده باشیم. یعنی میتونیم بگیم مثلاً ۹۵ درصد اعداد انتخاب شده در بازهای به اندازه دو برابر انحراف معیار حول میانگین قرار میگیرن. این از خواص توزیع نرماله. اون جدول آخر کتاب هم برای همین استفاده میشه.
ممنون ازت درسته
اما من بیشتر بحث م این ۹۵ درصد هست. یعنی چی؟ همون که دورش با زرد مشخص کردم در عکس...
یعنی چی؟
ارسال: #۴

(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه نمونههامون ااز توزیع نرمال باشه و میانگین و انحراف معیار توزیع رو داشته باشیم با انتخاب تعداد زیادی نمونه (حداقل ۳۰ تا) به صورت تصادفی از اون توزیع میتونیم تخمین خوبی از بازه اعداد انتخاب شده باشیم. یعنی میتونیم بگیم مثلاً ۹۵ درصد اعداد انتخاب شده در بازهای به اندازه دو برابر انحراف معیار حول میانگین قرار میگیرن. این از خواص توزیع نرماله. اون جدول آخر کتاب هم برای همین استفاده میشه.
ممنون ازت درسته
اما من بیشتر بحث م این ۹۵ درصد هست. یعنی چی؟ همون که دورش با زرد مشخص کردم در عکس...
یعنی چی؟
منظور اینه که در ۹۵ درصد مواقع، (برای ۹۵ درصد نمونهها) میزان خطا در بازه مشخص محدود، حول یه میانگینه. اندازه بازه و درصد اطمینان از روی جدول آخر کتابهای آمار بدست میان. با داشتن یکی، اونیکی محاسبه میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close