۰
subtitle
ارسال: #۱

موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟
سلام
دوستان من ترم اول ارشد دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار هستم.
این ترم درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق رو به ما دادن .
مشکل من اینه که نمیدونم در مورد چه موضوعی برای این درس ها مقاله ارائه بدم؟
نکته : من در شبکه و پایگاه داده اطلاعات خیلی کمی دارم.
لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر
این ترم درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق رو به ما دادن .
لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر
۰
ارسال: #۲

موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟
سلام.
این سایت بانک مقالات ایرانی هست که برای شروع فکر می کنم مناسب باشه! وقتی تونستید به یک جامعیت درباره موضوع برسید می تونید در سایت هایی مثل ieee و ... دنبال مقالات معتبر باشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در قسمت سرچ پیشرفته فرضا بزنید: پایگاه داده که کل مقالات پایگاه داده بیاد و بتونید بطور کلی با موضوعات آشنا بشید.
موفق باشید.
این سایت بانک مقالات ایرانی هست که برای شروع فکر می کنم مناسب باشه! وقتی تونستید به یک جامعیت درباره موضوع برسید می تونید در سایت هایی مثل ieee و ... دنبال مقالات معتبر باشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در قسمت سرچ پیشرفته فرضا بزنید: پایگاه داده که کل مقالات پایگاه داده بیاد و بتونید بطور کلی با موضوعات آشنا بشید.
موفق باشید.
۰
ارسال: #۳

RE: موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟
(۱۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)post98 نوشته شده توسط: سلاماستادتون تعیین نکرده که موضوع مقاله چه چیزایی می تونه باشه؟
لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر
استاد ما خودش برای پایگاه داده این موضوع ها رو معرفی کرد:
data mining
web mining
distributed data base
social networks
big data
باید خودتون در مورد این موضوع ها سرچ کنین تا یه چیز کلی دستتون بیاد
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close