موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟ - نسخهی قابل چاپ |
موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟ - post98 - 19 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ
سلام دوستان من ترم اول ارشد دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار هستم. این ترم درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق رو به ما دادن . مشکل من اینه که نمیدونم در مورد چه موضوعی برای این درس ها مقاله ارائه بدم؟ نکته : من در شبکه و پایگاه داده اطلاعات خیلی کمی دارم. لطفآ راهنمایی کنید با تشکر |
موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟ - fo-eng - 19 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام. این سایت بانک مقالات ایرانی هست که برای شروع فکر می کنم مناسب باشه! وقتی تونستید به یک جامعیت درباره موضوع برسید می تونید در سایت هایی مثل ieee و ... دنبال مقالات معتبر باشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در قسمت سرچ پیشرفته فرضا بزنید: پایگاه داده که کل مقالات پایگاه داده بیاد و بتونید بطور کلی با موضوعات آشنا بشید. موفق باشید. |
RE: موضوع مقاله درس های شبکه های کامپیوتری پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته و روش تحقیق؟ - greenday - 11 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)post98 نوشته شده توسط: سلاماستادتون تعیین نکرده که موضوع مقاله چه چیزایی می تونه باشه؟ استاد ما خودش برای پایگاه داده این موضوع ها رو معرفی کرد: data mining web mining distributed data base social networks big data باید خودتون در مورد این موضوع ها سرچ کنین تا یه چیز کلی دستتون بیاد |