زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۳۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام
تو اطلاعیه ثبت نام ارشد سنجش نوشته:
ح- تکمیل ظرفیت و رشتههای جدید
اطلاعیه پذیرش دانشجو در برخی از کدرشته محلهای جدید و همچنین تکمیل ظرفیت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۴، در روز دوشنبه مورخ ۹۴/۷/۶ از طریق نشریه پیک سنجش و پایگاه اطلاعرسانی این سازمان منتشر خواهد شد.
با توجه به کنترل های متعدد و بررسیهای انجام شده از صحت نتایج اعلام شده اطمینان حاصل شده است؛ معالوصف، داوطلبان پس از دریافت کارنامه نتایج نهایی آزمون از طریق پایگاه اطلاعرسانی این سازمان در صورتی که در خصوص مندرجات کارنامه مذکور سوالی داشته و یا در انتخاب رشته خود مرتکب اشتباه شده باشند، میتوانند حداکثر تا ۹۴/۷/۹ منحصراً از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در سایت سازمان اقدام نمایند و از ارسال نامه پستی و مراجعه حضوری اکیداً خودداری نمایند. بدیهی است به کلیه مواردی که از طریق دیگری و یا بعد از تاریخ ۹۴/۷/۹ واصل شود، به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ضمناً داوطلبان گرامی میتوانند سؤالات خود را با شماره تلفن های ۹۹-۸۸۹۲۳۵۹۵-۰۲۱ نیز درمیان بگذارند.
یعنی چی در انتخاب رشته دچار مشکل شده باشند؟
مثلا اگر من رتبه قبولی تو یه دانشگاه دیگه رو هم داشته باشم بعداً می تونم جابجا کنم؟
اگه الان ثبت نام کنم می تونم تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
اگه ظرفیتی اضافه نشه چی؟
خیلی ممنون
اگه رتبه قبولی جای دیگه داشته باشید نمی تونید اونجا ثبت نام کنید، چون ظرفیت اون دانشگاه توسط رتبه های بعد از شما پر شده.
اون کارنامه نهایی صرفا واسه اینکه نشون بده شما نفر چندم بودید که مثلا دانشگاه نور قبول شدید یا چه جاهایی شانس قبولی داشتید.
اگه تکمیل ظرفیت باشه میتونید شرکت کنید و در صورت قبولی حتما باید در دانشگاه جدید ثبت نام کنید و قبولی قبلی شما لغو میشه! به این مورد حتما دقت کنید.
اگه ظرفیتی هم نباشه که هیچی دیگه .
ریشه ی اعتقاد از آنجا خشک می شود
که بخواهند تحمیلش کنند...
باید دنبال شادی ها گشت، غمها خودشان ما را پیدا می کنند
ببخشید چه کسایی میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن مثلا من که روزانه قم قبول شدم میتونم؟و اینکه اطلاعات تکمیل ظرفیت بعد از شروع مهر رو سایت سنجش میاد و از اون طریق باید پیگیری کنیم؟