سن فقط یه عدد هست و اینکه بعضی ها میشینن و میگن سن من x هست آیا خوبه یا نه باید ازشون فکر کرد خودت چی فکر میکنی همین.و اینم بگم به نظرم آدم تا جونه میتونه زندگیشو اصلاح کنه و وقتی که پیر و از کاره شد افسوس مثله خوره وجودشو نخره. یه جمله چرچیل گفت که خیلی مفهمومی و جالب بود .وقتی پیر شده ازش پرسیدن از چه کاری پشیمونی گفت من از کارهایی که انجام دادم هیچوقت پشیمون نمیشم از کارهایی که انجام ندادم پشیمون میشم
به هر حال من خودم با پزشکی خوندن زیاد موافق نیستم مثله مهندسه کامپیوتر بیکار پزشک بیکار هم زیاده و میشه با وقتش هزاران کار مفید به نظره من کرد.ولی شاید یکی به نظرش بهترین کار این باشه که قابل احترامه نظرش.درکل نظرم اینه اگه میخواین برای کنکور پزشکی بخونین و پزشک شین بخاطر پول این رشته رو انتخاب نکنین و بخاطر عشق تون اینکارو بکنین
و یه چیزه دیگه:
روی آوردن پزشکان به مسافرکشی
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به مشکلات پزشکان برای تامین هزینه های مطب بعد از هدفمندی یارانه ها، اظهارداشت: متاسفانه این وضعیت باعث شده تا تعدادی از پزشکان به سراغ ساختمان سازی، موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی بروند.
دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت معیشتی پزشکان اشاره کرد و افزود: بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، هزینه بخش سلامت افزایش یافت به طوریکه برخی از پزشکان توانایی تامین هزینه های مطب شان را ندارند.
وی با انتقاد از متناسب نبودن افزایش تعرفه ها و نرخ تورم در کشور، گفت: آنچه به عنوان رشد تعرفه ها اتفاق می افتد حداکثر ۱۰ درصد و بعضا بین ۵ تا ۶ درصد است. در حالی که نرخ تورم به مراتب بالاتر از این اعداد و ارقام است.
خسرونیا با اعلام اینکه افزایش تعرفه ها با هزینه ها جور در نمی آید، ادامه داد: این وضعیت باعث شده آن دسته از پزشکان که نمی توانند هزینه های تاسیس مطب را تامی کنند، به سراغ مشاغلی غیر از پزشکی می روند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ساختمان سازی و موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی را از جمله مشاغلی دانست که پزشکان برای بیکار نماندن به سراغ آنها می روند.
وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد پزشکان اگر مطب نداشته باشند به نان شب محتاج خواهند بود، افزود: تنها ۱۰ درصد پزشکان کشور ثروتمند هستند و ۴۰ درصد نیز همطراز سایر اقشار جامعه قرار دارند و اوضاع خوبی دارند.
خسرونیا به وضعیت نامنسب پزشکان عمومی در کشور اشاره کرد و گفت:
حدود ۶۰ هزار پزشک عمومی داریم که تنها ۱۰ هزار نفر از آنان به طور کامل فعال هستند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران همچنین از حضور پزشکان سن بالا در شیفت شب بیمارستانها انتقاد کرد و افزود: چرا یک جراح عمومی که ۶۰ سال سن دارد باید برای تامین هزینه زندگی مجبور شود کشیک شب بیمارستان باشد. در حالی که او در این سن باید استراحت کند.
منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.