۰
subtitle
ارسال: #۱

ارشد شبکه سال ۹۵
سلام دوستان من عضو جدید هستم که اقای سعید یزدانیان این فروم به من معرفی کردن
از اونجایی که من میخوام برای ارشد سال ۹۵ بخونم و هدفم امنیت یا شبکه است میخواستم بدونم درسای اصلی منابعش چیاست
و آشنایی با دروس شبکه مثل CCNA MCSA و کمی امنیت دارم .
بعد شبکه و امنیت به کامپیوتر برمیگرده یا همون ای تی خواهد ماند ؟؟؟
من خودم ترم ۷ لیسانس نرم افزار از دانشگاه صنعتی سجاد هستم .
و اگه بتونین راهنمایی کنین ممنون میشم
از اونجایی که من میخوام برای ارشد سال ۹۵ بخونم و هدفم امنیت یا شبکه است میخواستم بدونم درسای اصلی منابعش چیاست
و آشنایی با دروس شبکه مثل CCNA MCSA و کمی امنیت دارم .
بعد شبکه و امنیت به کامپیوتر برمیگرده یا همون ای تی خواهد ماند ؟؟؟
من خودم ترم ۷ لیسانس نرم افزار از دانشگاه صنعتی سجاد هستم .
و اگه بتونین راهنمایی کنین ممنون میشم
۰
ارسال: #۲

ارشد شبکه سال ۹۵
مدارک شبکه ای که دارید در آزمون ارشد به کارتون نمیاد
امنیت و شبکه زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر هست تا این لحظه نه فناوری اطلاعات !
منم مثل شما نرم افزار خوندم، پیشنهاد می کنم که گرایش خودتون رو پیگیری کنید، ظرفیت پذیرش بالایی داره نسبت به شبکه و امنیت، شبکه و امنیت رتبه زیر صد می خواد، اگر بخواید دانشگاه های تهران هم بیارید که رتبه زیر سی می خواد، با رتبه سیصد و چهارصد حتی پونصد هم میشه نرم افزار قبول شد
موفق و موید باشید
Sent from my iPad Air
منم مثل شما نرم افزار خوندم، پیشنهاد می کنم که گرایش خودتون رو پیگیری کنید، ظرفیت پذیرش بالایی داره نسبت به شبکه و امنیت، شبکه و امنیت رتبه زیر صد می خواد، اگر بخواید دانشگاه های تهران هم بیارید که رتبه زیر سی می خواد، با رتبه سیصد و چهارصد حتی پونصد هم میشه نرم افزار قبول شد
موفق و موید باشید
Sent from my iPad Air
ارسال: #۳

RE: ارشد شبکه سال ۹۵
(۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۶ ب.ظ)vMahmoudi نوشته شده توسط: مدارک شبکه ای که دارید در آزمون ارشد به کارتون نمیاد
موفق و موید باشید
Sent from my iPad Air
خیلی علاقه ای به نرم افزار ندارم از شبکه و امنیت بیشتر خوشم میاد تا برنامه نویسی
۰
ارسال: #۴

RE: ارشد شبکه سال ۹۵
سلام
ممنون از مطاب خوبتون
دوتا سوال داشتم
۱- سال۹۳ گرایش شبکه و امنیت زیرگروه کامپیوتر شد شما کامپیوتر امتحان دادید؟ یا فناوری اطلاعات؟
من کمی گیج شدم برای پارسال که چه اتفاقی افتاد
۲-برای شبکه شما کدوم کتاب رو خوندید؟
الان دکتر حقیقت ۲تا کتاب جدید دارن یکی شبکه کامپیوتری۱(۸ فصل) و دیگری انتقال داده
من یک کتاب از سال ۹۰ دارم از ایشون که شبکه شون ۱۲ فصل بود
ی سری مطالب حذف شده یعنی لازم نیست اینا رو خوند؟
شما کدوم کتاب رو مطالعه کردید
سپاس
ممنون از مطاب خوبتون
دوتا سوال داشتم
۱- سال۹۳ گرایش شبکه و امنیت زیرگروه کامپیوتر شد شما کامپیوتر امتحان دادید؟ یا فناوری اطلاعات؟
من کمی گیج شدم برای پارسال که چه اتفاقی افتاد
۲-برای شبکه شما کدوم کتاب رو خوندید؟
الان دکتر حقیقت ۲تا کتاب جدید دارن یکی شبکه کامپیوتری۱(۸ فصل) و دیگری انتقال داده
من یک کتاب از سال ۹۰ دارم از ایشون که شبکه شون ۱۲ فصل بود
ی سری مطالب حذف شده یعنی لازم نیست اینا رو خوند؟
شما کدوم کتاب رو مطالعه کردید
سپاس
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close