(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ)tushena نوشته شده توسط: باعرض سلام و خسته نباشید
من کارشناسی فیزیک هستم و برای ارشد میخوام به IT تغییر رشته بدم . به پارسه مراجعه کردم گفتن چون تمام درسا برات جدیده حتما کلاسارو باید بیای(به جز زبان که سطحم خوبه).خوب من حداقل تو رشته فیزیک اینجوری بودم که کلاس به دردم نمیخورد و خودم میخوندم . حالا موندم اینهمه هزینه لازمه یا با همین کتابا و جزوه ها میشه در سطح خوبی درسارو یاد بگیرم .
البته قطعا همه درسارو کلاساشونو نمیرم ولی به نظرتون اگه ضروریه برم کدوماشوبرم؟
من شخصا هیچ کلاسی رو نرفتم و اصلا اگر کسی هم مثل خودم باشه پیشنهاد نمی کنم. شما هم مثل من علوم پایه امیرکبیر می خونید و مثل خودم کارشناسی رو خودتون گذروندید.
به نظر من تنها تفاوتی که شما با بقیه دارید اعتماد به نفسه. مطمئن باشید که اگر این مدت درسا رو مفهومی و با رویکرد حل تست بخونید از خیلی از خود بچه های کامپیوتر که حتی معدل های بالایی هم داشتند می تونید نتیجه بهتری بگیرید.
نحوه درآمدزایی خیلی از این موسسات ترسوندن دانشجوهاست. مراقب باشید.
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ)moohammad.pn نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ)tushena نوشته شده توسط: باعرض سلام و خسته نباشید
من کارشناسی فیزیک هستم و برای ارشد میخوام به IT تغییر رشته بدم . به پارسه مراجعه کردم گفتن چون تمام درسا برات جدیده حتما کلاسارو باید بیای(به جز زبان که سطحم خوبه).خوب من حداقل تو رشته فیزیک اینجوری بودم که کلاس به دردم نمیخورد و خودم میخوندم . حالا موندم اینهمه هزینه لازمه یا با همین کتابا و جزوه ها میشه در سطح خوبی درسارو یاد بگیرم .
البته قطعا همه درسارو کلاساشونو نمیرم ولی به نظرتون اگه ضروریه برم کدوماشوبرم؟
این همه رشته خوب چرا آیتی ( این رشته درصد قبولش یک پنج هزارمو
ببین ۳۰ هزار نفر شرکت کننده داره بعد ۵۰ نفر تهران بر میداره
برو مهندسی مکانیک شرکت کن تعداد شرکت کنندش از it کمتره ولی ۱۵۰۰ نفر تهران بر میداره(تو فیزیک خوندی راحت تر مکانیک قبول میشی.
چرا ما سرونوشت خودمون رو به آسونی و یا سختی مسیرمون گره بزنیم. واقعا چرا باید برن مکانیک بخونند وقتی علاقه دارند به آیتی. اگر واقعا علاقه داشته باشند به آیتی مطمئنا بهترین نتیجه رو خواهند گرفت.
توی دوران کارشناسی به اندازه کافی افراد سمت و سوی غیر علاقشون میرن حداقل توی تحصیلات تکمیلی که یک فرصت اختیاری توی زندگیمون هم هست این اشتباه رو نکنیم.