۰
subtitle
ارسال: #۱

درخواست راهنمایی برای حل تست سیستم عامل حقیقت بخش زمانبندی
از دوستان کی میتونه تست ۱۰ از بخش زمانبندی سیستم عامل پارسه حقیقت رو برام توضیح بده؟سوال کارشناسی ارشد سراسری ۸۱
۰
۰
ارسال: #۳

RE: درخواست راهنمایی برای حل تست سیستم عامل حقیقت بخش زمانبندی
یعنی در واقع زمان فرایند دوم بیست و هفت و میزان هدر رفتگی سی پی یو آن، چهار
و زمان کل فرایند اول بیست و سه ثانیه و زمان به هدر رفتگی سی پی یو آن دو ثانیه است. ؟؟؟؟؟؟ درسته ؟
و زمان کل فرایند اول بیست و سه ثانیه و زمان به هدر رفتگی سی پی یو آن دو ثانیه است. ؟؟؟؟؟؟ درسته ؟
۰
ارسال: #۴

فرایند [tex]P_1[/tex] در [tex]t=23[/tex] تموم میشه و فرایند [tex]P_2[/tex] در [tex]t=27[/tex] تموم میشه.
[tex]cpu[/tex] در دو بازه زمانی بیکاره و هیچکدوم از فرایندها از اوون استفاده نمیکنن: [tex]t=\[9-10\]\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: ,\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: t=[23-24][/tex]
پس [tex]cpu[/tex] کلا [tex]2[/tex] واحد زمانی بیکار میمونه.
دقت کنید که ما یه [tex]cpu[/tex] داریم. و میزان هدر رفتگیش رو کلا حساب میکنیم.
برای منابع دیگه مثل شبکه و دیسک معمولا زمان بلا استفاده بودن رو محاسبه نمیکنن.
[tex]cpu[/tex] در دو بازه زمانی بیکاره و هیچکدوم از فرایندها از اوون استفاده نمیکنن: [tex]t=\[9-10\]\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: ,\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: t=[23-24][/tex]
پس [tex]cpu[/tex] کلا [tex]2[/tex] واحد زمانی بیکار میمونه.
دقت کنید که ما یه [tex]cpu[/tex] داریم. و میزان هدر رفتگیش رو کلا حساب میکنیم.
برای منابع دیگه مثل شبکه و دیسک معمولا زمان بلا استفاده بودن رو محاسبه نمیکنن.
ارسال: #۵

ممنون از راهنماییتون. متوجه شدم.
لطف میکنید سوال پانزده رو هم توضیح بدین؟؟ نمودار گانتشو درست رسم می کنم ولی جواب رو بدست آوردم ۱۹/۴
لطف میکنید سوال پانزده رو هم توضیح بدین؟؟ نمودار گانتشو درست رسم می کنم ولی جواب رو بدست آوردم ۱۹/۴
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close