۱
subtitle
ارسال: #۱

فیلم آموزش درس سیستم عامل
درس سیستم عامل سخت ترین درس رشته کامپیوتر هست و خیلی از شما عزیزان در این درس مشکل اساسی دارید و با خواندن
جزوه هم نمیشه به این درس تسلط پیدا کرد به همین خاطر بنده پیشنهاد میکنم فیلم آموزشی درس سیستم عامل رو تهیه بکنید
دانشگاه فردوسی مشهد دارای سامانه به اشتراک گذاری فیلم های آموزشی هست که از قضا شامل درس سیستم عامل هم هست
به این آدرس :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برید و درس سیستم عامل رو نگاه کنید برای کسایی مناسب هست که تا الان نمیدونستن سیستم عامل چی هست
موفق باشید
جزوه هم نمیشه به این درس تسلط پیدا کرد به همین خاطر بنده پیشنهاد میکنم فیلم آموزشی درس سیستم عامل رو تهیه بکنید
دانشگاه فردوسی مشهد دارای سامانه به اشتراک گذاری فیلم های آموزشی هست که از قضا شامل درس سیستم عامل هم هست
به این آدرس :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برید و درس سیستم عامل رو نگاه کنید برای کسایی مناسب هست که تا الان نمیدونستن سیستم عامل چی هست
موفق باشید
۱
ارسال: #۲

RE: فیلم آموزش درس سیستم عامل
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)constantin نوشته شده توسط: درس سیستم عامل سخت ترین درس رشته کامپیوتر هست و خیلی از شما عزیزان در این درس مشکل اساسی دارید و با خواندنیوزر نیم و پسورد می خواد!!!
به این آدرس :
موفق باشید
۱
ارسال: #۳

این تاپیک لازمه که پاک بشه، چون بیفایده بوده.
کسانی هم که فیلمهای آموزشی سیستم عامل دانشگاه فردوسی با تدریس دکتر نقیب زاده رو میخوان برن
.
بقیه درسا رو هم اگه میخواین برید لابلای ارسالهای کاربر jazana رو بگردید
کسانی هم که فیلمهای آموزشی سیستم عامل دانشگاه فردوسی با تدریس دکتر نقیب زاده رو میخوان برن
.
بقیه درسا رو هم اگه میخواین برید لابلای ارسالهای کاربر jazana رو بگردید
۰
ارسال: #۴

سلام ، نه لازم نیست وقتی شما به این آدرس میرید
میتونید جلسات سیستم عامل رو مشاهده کنید که جلسات در پایین صفحه طبقه بندی شدند بنده هم یوزر پسورد ندارم ولی راحت میتونم ببینم مشکلی بود بفرمایید
میتونید جلسات سیستم عامل رو مشاهده کنید که جلسات در پایین صفحه طبقه بندی شدند بنده هم یوزر پسورد ندارم ولی راحت میتونم ببینم مشکلی بود بفرمایید
۰
ارسال: #۵

سلام.وقتی روی یکی از درس ها در پایین کلیک میکنم پیغام میده:"برای دیدن این درس ابتدا باید وارد سیستم شوید." و نام کاربری و کلمه عبور می خواد!!! فقط جلسه اول رو میشه به راحتی نگاه کرد.
۰
ارسال: #۶

خب مشخصه نمیشه به تمام جلسات دسترسی پبدا کرد ولی جلسه اول رایگان هست میتونید ببینید البته هزار راه هست برای به دست آوردن یوزرنیم و پسورد ولی فعلا برای شروع جلسه اول رو ببینید در کل عین جزوشون درس میدن که جزوش هم گذاشته شده موفق باشید
ارسال: #۷

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ ب.ظ)constantin نوشته شده توسط: خب مشخصه نمیشه به تمام جلسات دسترسی پبدا کرد ولی جلسه اول رایگان هست میتونید ببینید البته هزار راه هست برای به دست آوردن یوزرنیم و پسورد ولی فعلا برای شروع جلسه اول رو ببینید در کل عین جزوشون درس میدن که جزوش هم گذاشته شده موفق باشید
برا من فیلما اصلا بالا نمیاد و من واقعا بهشون احتیاج دارم.هم فیلما هم جزوه هاش
۰
ارسال: #۸

فقط جلسه ی اول user و pass نمیخواد بقیه میخواد :| ...
۰
ارسال: #۹

خواشا اعضای محترم مانشت و یا مدیر محترم مانشت اگه امکان دارم لینک دانلود درس های سیستم عامل ودرس های دانشگاه فروردسی رو برای دانلود بزارید واقعا نیاز داریم ازتون خواهش میکنیم
ارسال: #۱۰

(۰۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)سیدروزبه نوشته شده توسط: خواشا اعضای محترم مانشت و یا مدیر محترم مانشت اگه امکان دارم لینک دانلود درس های سیستم عامل ودرس های دانشگاه فروردسی رو برای دانلود بزارید واقعا نیاز داریم ازتون خواهش میکنیم
جزوه آقای نقیب زاده استاد دانشگاه فردوسی خیلی عالیه. منم دارم همون رو میخونم. بعید میدونم سر کلاسشون چیز بیشتری گفته باشن
۰
۰
ارسال: #۱۲

مدیر محترم وعزیزان عزیر خواشهمندم لینک دانلود فیلم سیستم عامل استاد نقیب زاده دانشگاهخ فردوسی رو قرار بدین با تشکر
۰
ارسال: #۱۳

از بچه های دانشگاه فردوسی کسی هست که یوزر وپس فیلم های آموزشی دانشگاه فردوسی رو داشته باشه؟
۰
ارسال: #۱۴

استاد نقیب زاده واقعا" عالی تدریس میکنن ... حیف که فیلم ها یوزر و پسورد میخواد
۰
ارسال: #۱۵

سلام
میشه لطف کنید فیلم آموزشی درس سیستم عامل پیشرفته رو هم بذارید
میشه لطف کنید فیلم آموزشی درس سیستم عامل پیشرفته رو هم بذارید
۰
ارسال: #۱۶

چه وضعشه ، مسخره کردید ! ؟
خب رو کل سایت از همون اول یوزر پس بزارید ، فقط جلسه اول رو در دسترس گذاشتید که چی ! ؟
خب رو کل سایت از همون اول یوزر پس بزارید ، فقط جلسه اول رو در دسترس گذاشتید که چی ! ؟
۰
ارسال: #۱۷

دانشگاه های خارج از کشور بهترین منابع آموزشی میذارن اونوقت اینها این شکلی ان.
۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close