(۱۲ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ)qurban88 نوشته شده توسط: با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده هم مثل بعضی از دوستان تازه می خواهم php را شروع کنم البته زبانهایی مثل دلفی را مسلطم
برنامه wamp2.4 را براحتی نصب کردم و با Notepad++ برنامه کوچک php نوشتم و تو فولدر www ذخیره کردم ولی با اجرای آن
هیچ خروجی را نمی بینم.با جستجو بین سوالات رد و بدل شده گفتم شاید از سبز نشدن آیکن wamp باشه ولی هر کاری
می کنم این آیکن WAMP سبز نمی شود
port 80 را عوض کردم بعد restart all services کردم حل نشد دوباره WAMP را نصب کردم حل نشد
چون در قسمت TEST Port پیغام Used by Skype می داد skpe را Uninstall کردم بازهم حل نشد بعد از restart دستگاه
دوباره Wamp را نصب کردم بااینکه دیگر برنامه Skype را ندارم ولی باز هم پیغام Used by Skype را تو قسمت test port می دهد
به خدا دارم شاخ در می آورم
یعنی این لامصب هیچ راه حلی ندارد
تو رو خدا یکی کمک کنه دارم دیوونه می شم.
امکان داره وقتی skype رو Unistall کردی یه برنامه دیگه پورت ۸۰ رو گرفته باشه! (رقابتی دارن برنامه ها واسه این پورت!)
البته اینکه گفته بودی پورت رو عوض کردی باز مشکل حل نشد کمی بعید به نظر می رسه (چک بکنید که حتما این کار رو درست انجام دادین) ولی به نظر من نسخه wamp خودت رو عوض کن یا حدالامکان از xamp استفاده کنید
برای خودم معمولا یکی از برنامه های جانبی sql server پورت ۸۰ ام رو میگیره که چون اون برنامه رو زیاد احتیاج ندارم service اش رو بستم و پورت رو آزاد میکنه .(البته خوب این یه راه حل موقته)