من دقیقا میدونم که کارشما تو مناطق عملیاتی و دریاست..یعنی ۲۰ روز در ماه تو دریا یا توماموریت رو بیابونا هستید..عملن درس غیرممکن میشه..دیگه باید خودتون تصمیم بگیرید.چون سالای اول کار مرخصی زیاد تو کار نیست...من خودم تو شرکت نفتمومیدونم..
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)ashkanshir نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط: کسی قبول نشده اینجا؟؟؟البته فقط آقایون بودن..
سلام . با اجازتون من همزمان هم استخدامی شرکت نفت و هم فوق لیسانس هوش علم وصنعت با هم قبول شدم . الان موندم دچار تردیدم اگه بر فرض مراحل گزینشم هم با موفقیت بگذرونم آیا شرکت نفت موافقت میکنه که همزمان با کار ادامه تحصیل هم بتونم بدم؟(که اینجور که پرس و جو کردم بعید میدونم که قبول کنند )تازه چون کار هم جنوب هستش و دانشگام تهران اصلاً تقریباً امکانش چیزی شبیه غیر ممکنه همزمان هر دو را با هم داشته باشم.
شما اگه جای من بودین چه کار می کردین؟ به نظر شما اگه قرار باشه بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم کدومش بهتره؟
ن دقیقا میدونم که کارشما تو مناطق عملیاتی و دریاست..یعنی ۲۰ روز در ماه تو دریا یا توماموریت رو بیابونا هستید..عملن درس غیرممکن میشه..دیگه باید خودتون تصمیم بگیرید.چون سالای اول کار مرخصی زیاد تو کار نیست...من خودم تو شرکت نفتمومیدونم..