(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: من ساعتو حل کردم در اومد فکر کنم ۱/۲۵ میشد!! البته فکر می کنم عددش همین میشد... فرض کنید دوتا ظرف هر کدومو ۱۵ لیتر آب دارن گفته بود توو یکی ۵ ساعته خالی میشد توو یکی ۳ ساعته پس با عدد فرضی که دادم میشه یکی ساعتی ۳ لیتر یکی ساعتی ۵ لیتر... پرسیده بود ۱/۳ آب جفتشون توو چه زمانی خالی میشه؟ با اعدادی که دادم توو ۱ ساعت اول ۳ لیتر یکی ۵ لیتر یکی میشه ۸ لیتر که هنوز مقدار لازم ۱/۳ کل که میشه ۱۰ لیتر نشده برای ادامه میشه توی X دیقه دیگه باید جمعا ۲ لیتر خارج بشه که با ۸ جمع شه بشه ۱۰ لیتر که اگه تناسب ببندین فقط ۲۵ دقیقه میتونه پاسخ باشه... حساب کنید همین در میاد
به اینصورت که عدد دادین، میشه ۱:۲۵ یعنی ۸۵ دقیقه. حالا من یه جور دیگه فرض میکنم میشه ۸۰ دقیقه:
فرض میکنم ظرف اول ۳ لیتر آب داره که در هر ساعت ۱ لیتر ازش خارج میشه. ظرف دوم هم ۵ لیتر آب داره که اونم ازش ساعتی ۱ لیتر خارج میشه. پس ظرف اول توی ۳ ساعت و ظرف دوم توی ۵ ساعت تخلیه میشه. اگه همزمان شبرها رو باز کنیم، توی ۱ ساعت، ۲ لیتر آب خارج میشه. یعنی توی ۶۰ دقیقه، ۲ لیتر. پس ۸۰ دقیقه طول میکشه تا ۸/۳ لیتر حارج بشه.
ولی فکر میکنم این عدددهی های من و شما غلطه و جواب بعدی که اینجا ارسال شده (cou10) درسته. یعنی باید با متغیر x و پارامتری حلش میکردیم.