سلام، اگه به مبحث نرم افزارهای آزاد / متن باز علاقه مند باشید یا نباشید، فرقی نمیکنه، من بهتون پیشنهاد میکنم که حتما این ماهنامه رو برای یک بار هم که شده دانلود و بررسی کنید!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه اتفاق خیلی خوبه که تو وب فارسی افتاده و تمام سرمایه گذاری و نیروی انسانی لازم برای تولید محتوا و نشر اون از طریق اعضای جامعه نرم افزارهای متن باز ایران صورت گرفته و به نظر من در همین چند شماره ابتدایی با اینکه برای پیشرفت جای کار زیادی داره، اما با این حال از نظر محتوایی و صفحه آرایی در سطح مطلوبتری از خیلی از نشریات چاپی حوزه علوم کامپیوتر فعلی تو کشور قرار داره و در عین حال رایگان هم هست.
تصویر جلد زیر مربوط به جدیدترین شماره این ماهنامهست که در ۱۰۰ صفحه منتشر شده و شما میتونید پنج شماره منتشر شده از شهریور تا بهمن رو از لینکهای زیر دانلود کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.