(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟
من ریاضی نرسیدم ۰ زدم...نابودم عایا؟
معماری فکر کنم در روش DMA وقفه I/O داریم ولی پردازنده I/O برنامه ریزی نمی کنه و فقط DMA برنامه ریزی می کنه. در کل فکر کنم همین گزینه ای که شما گفتید بود.
من سمافورها عجیب و غریب بود من بدست آوردم فکر کنم -۳ و ۱۴ و ۶ و ...
به نظر من هر ۳تا میشد چون یه جورایی ثبات رو هم چک می کرد(روش pulling) همون programmed io
ببین توی روش DMA اصلاً CPU دستگاه های I/O برنامه ریزی نمی کند شما یک به صفحه ۲۷۹ کتاب پوران مراجعه کن چون اصلاً معنی نداره که DMA باشه ولی CPU دستگاه I/O برنامه ریزی کنه. اون روشی که شما می گید مربوط به ورودی - خروجی تحت کنترل برنامه است که CPU توسط یک واسط با I/O ارتباط داره و ثباتی در واسط و همچنین ثبات های دستگاه I/O برنامه ریزی می کنه.
خب من رو اون دوتای دیگه حرفی ندارم
ولی یه جورایی پولینگ هم داشت چون، بعد اینتراپت cpu میرفت دونه دونه ثبات ها رو پول میکرد که اینتراپت از کی بوده پس حتما توی جواب programmed io باید باشه