زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۰۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

قطعی بودن یا نه..مهمممممم

ارسال:

ریحان پرسیده:

قطعی بودن یا نه..مهمممممم

دوستان هیچکی جواب منو نداد.این دمه اخری مشکل منو حل کنین

میشه بگید زبان W1 C W2 چرا مستقل ازمتنه؟؟
عایا چون C داره زبان اولی کاری به دومی نداره و نیازی به مچ و این رفا نیست؟ به همین راحتی؟

و زبان W C W چرا مستقل از متن نیست؟عایا چون نمیتونیم با استک رشته های W قبل C را با رشته های بعد C مچ کنیم و دسترسی بهم ندارن ؟

وزبان WW که W مخالف W^R چرا مستقل از متن قطعیه؟
اینو دیگه توجیهی ندارم....
راستی مگه اگه W=W^R باشه قطعیه؟ که مکملش که بالاییه هم مستقل از متن قطعی شه؟ اخه C نداره وسطش که...چطوری قطعیه؟
میدونیمم قطعیا تحت مکمل بسته اند...
جبل عاملی گفته مستقل از متن قطعی و منظم(همه منظمها مستقل از متن قطعی اند) تحت اجتماع و اشتراک و تفاضل بسته هستند

و زبان معروف که تعدادa ها برابرb ها باسه قطعیه؟ من فکر میکردم غیر قطعیه اما دوستمون گفتن قطعیه...میخوام دوبه دل نمونم
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۴
ارسال:

Jooybari پاسخ داده:

RE: قطعی بودن یا نه..مهمممممم

سلام. این دم آخری من هم انتظار داشتم شما یه مقدار به قوانین ایجاد موضوع در انجمن احترام بگذارید. حاضر نیستید عنوان مناسب انتخاب کنید. حاضر نیستید تو یه موضوع فقط یه سوال مطرح کنید. حتی اینقدر حوصله ندارید که سوال رو بطور کامل ذکر کنید. اگه منظورتون از سوال اول برابر نبودن w1 و w2 بود بدون درنظر گرفتن اون حرف c هم مستقل از متنه. چندین بار تو انجمن این موضوع مطرح شده بود. به جستجو هم که اعتقادی ندارید. اگه بجای ایجاد چند ارسال مشابه جستجو میکردید پیدا میشد. روش حلش هم به این شکله که سعی در پیدا کردن یک اختلاف در رشته ها داریم نه در بررسی تطابق دو رشته. هر بار فقط دو حرف در مکان برابر رو بررسی میکنیم. برای همین نمیتونیم بگیم اگه یه حرف خاص برای رشته ww یکی بود رشته پذیرفتست.

۱
ارسال:

ریحان پاسخ داده:

واقعا عذر میخوامSad

۰
ارسال:

fatemeh69 پاسخ داده:

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  میشه بگید زبان W1 C W2 چرا مستقل ازمتنه؟؟
سوال اولتونو متوجه نشدم w1 و w2 هیچ ربطی به هم ندارن؟
اگه هیچ ربطی ندارن و هر کدوم از w1 و w2 عضو سیگما استار هستند این زبان منظمه پس مستقل از متنه

wcw به این دلایل مستقل از متن نیست که وقتی w رو دیدیم و تو پشته ریخیتم به علت خاصیت Last in First out بودن پشته ما به w^R دسترسی داریم نه به w.

سوال سومتون رو بلد نیستم

زبان معروف که تعدادa ها برابرb ها باسه قطعیه هر وقت بالای پشته علامت z0 باشه و a ببینیم داخل پشته a می ریزم اگه بالای پشته a باشه و باز هم a ببینیم یه a به پشته اضافه می کنیم. هر وقت بالای پشته a باشه و ما b ببینیم یه علامت pop می کنیم. هر گاه علامت بالای پشته z0 باشه و ما b ببینیم یه b به پشته اضافه می کنیم . اگه بالای پشته b باشه و باز ببینیم یه b دیگه هم به پشته اضافه می کنیم. اگه بالای پشته b باشه و ما a ببینم یه علامت از پشته pop می کنیم.
اگه بالای پشته z0 باشه و رشته تموم شده باشه رشته پذیرفته می شه.
همانطور که دیدی در هر گام به صورت قطعی عمل می کنیم و فقط یک اتخاب داریم

۰
ارسال:

ریحان پاسخ داده:

خواهشا زود قضاوت نکنین..برید ببینید من این سوالا رو چند بار پرسیدم و کسی جواب نداد...تاپیکم که جدا زدم...اینا همش مربوط به مستقل از متنهHuh

بله دیگه w1 با w2 متقاوته...

من جستجو خیلی کردم اما این هایی که پرسیدم نبود...
یکیشم که بود ومن پیگیریش میکردم در نهایت یکی از دوستان گفتن جوابم اشتباهه و من کامل گیج شدم

مدیرجان میشه جواب این سوالمم بدین؟وزبان WW که W مخالف W^R چرا مستقل از متن قطعیه؟

ارسال:

Jooybari پاسخ داده:

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  خواهشا زود قضاوت نکنین..برید ببینید من این سوالا رو چند بار پرسیدم و کسی جواب نداد...تاپیکم که جدا زدم...اینا همش مربوط به مستقل از متنهHuh

بله دیگه w1 با w2 متقاوته...

من جستجو خیلی کردم اما این هایی که پرسیدم نبود...
یکیشم که بود ومن پیگیریش میکردم در نهایت یکی از دوستان گفتن جوابم اشتباهه و من کامل گیج شدم

مدیرجان میشه جواب این سوالمم بدین؟وزبان WW که W مخالف W^R چرا مستقل از متن قطعیه؟

من اصلاً قضاوت نمیکنم:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شما اگه سوال رو یکبار با عنوان مناسب و مطابق با قوانین انجمن مطرح کنید ما تا اونجایی که سوادمون یاری کنه سعیمون رو برای پاسخگویی خواهیم داشت و خیلی هم از انجام دادن وظیفمون خوشحال میشیم. یادم نمیاد کسی بیشتر از شما سر رعایت نکردن این قوانین اذیتم کرده باشه. عنوان نامناسب، ارسال تکراری، ذکر چند سوال در یک موضوع، ذکر سوال ناقص، ادامه دادن بحث در مورد سوالات به نتیجه رسیده با ارائه سوال نامرتبط در انتهای موضوع، محل اشتباه ایجاد تاپیک (الحمدلله این یکی حل شد.)، تغییر عنوان موضوعات ویرایش شده و همچنین جستجو نکردن سوالات تکراری. اگه تازه وارد بودید ناراحت نمیشدم. ولی سابقتون از من خیلی بیشتره.

در مورد اون سوال دوم هم به نظرم اصلاً مستقل از متن نیست.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اثبات بومی بودن sirvan.t ۸ ۶,۰۲۸ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: WILL
  هیتلر بودن یا نبودن marvelous ۲ ۲,۸۰۸ ۰۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  حتماحتما بخوانید درموردافضل بودن امیرالمومنین هستش seyed ehsn ۱ ۳,۲۲۶ ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ۱۱:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: banihashem
  میزان سنگین بودن ارشد چقدره؟ (دوستانی که ارشد اند یا تموم شده ارشدشون) ya3ya6 ۴ ۳,۴۳۴ ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  بی ربط بودن منابع سیستم عامل پیشرفته در مقایسه با سوالات دکتری ۹۳ nader14y ۱۲ ۱۲,۶۴۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: z1393
  بررسی چندمثال از کتاب شاپوری درخصوص منظم بودن ص۱۸۹ mzha ۱ ۲,۲۵۹ ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: msour44
  تشخیص مبهم بودن گرامر! AEM4949 ۴ ۱۱,۶۴۰ ۲۹ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Iranian Wizard
  تشخیص زبان مستقل ازمتن قطعی mzha ۲ ۲,۰۶۴ ۲۲ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mzha
  اثبات np- complete بودن یک پازل؟ فوریییی baharkhanoom ۰ ۱,۷۴۶ ۲۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: baharkhanoom
  دلیل مبهم بودن این گرامر چیه؟؟ masood1357 ۹ ۸,۰۲۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Alirezaj

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close