زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۴۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟

ارسال:

sarashahi پرسیده:

روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟

من زیاد تبدیل به نرمال ۲ و ۳ رو متوجه نشدم چطوری تبدیل میشن ، برداشت خودمو مینویسم شما اگه غلط بود اصلاحش کنید کلا اگه راه بهتری هم دارید بهم بگید:

برای نرمال ۲ اول باید کلیدهای اصلی رو جداگانه نوشت، بعد دوتایی بعد سه تایی ؛ بعد ببینیم با هر کلید اصلی به چه ستونی میرسیم جلوش بنویسیم؛ در آخر هم ببینیم اون ردیف هایی که هیچ ویژگی غیر کلیدی ندارن رو حذف میکنیم. و سایر سطرهای باقیمونده به جداول مجزا تبدیل میشن.
برای نرمال ۳ هم تقریبا به همین صورته باید جداول بصورت جداگانه باشن .
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۱
ارسال:

ardaaalan پاسخ داده:

RE: روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟

سلام . شما برای مثال این رابطه رو در نظر بگیر : [tex]R(s#,City,Status)[/tex] که #S کلید این رابطه هستش . حالا اینجا مثلاً گفته شده [tex]City\rightarrow Status[/tex] اینجا ۳NF بودن از بین میره دیگه . بدلیل وابسته بودن دو مولفه غیر کلیدی
حالا روال کار اینه که ما میایم اون ۲ خصیصه رو یعنی City و Status تو یک رابطه جداگونه مینویسیم . و اونجا City رو به عنوان کلید اصلی مشخص میکنیم . چون تو وابستگی گفته شده status وابستس به City
و برای و اینکه ارتباطمون حفظ بشه City رو به عنوان کلید خارجی رابطه R میزاریم بمونه . یعنی
[tex]R(s#,City)[/tex] که #S اینجا کلید هستش . و [tex]R1(City,Status)[/tex] که اینجا هم City کلید هستش تبدیل میشن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

۰
ارسال:

sarashahi پاسخ داده:

ممنون توضیحتون خوب بود
اما این وابستگی ها رو من نمیفهمم
روش دیگه ای داره زودتر بتونم جدولا رو تشخیص بدم؟
نرمال ۲ و ۳ خیلی شبیه هم هستن، لااقل در کتاب تالین ساهاکیان در همین حد گفته و من تفاوتی بینشون نمیبینم.

۰
ارسال:

ardaaalan پاسخ داده:

با تمرین زیاد میشه یه کاریش کرد
ولی در مورد راه حل دیگه نه . ( البته تا جایی که من میدونم ) و باید شما با توجه به تعریفشون و ۳۰ درصد هم از روی گزینه ها تشخیص بدی .
به نظر من اگه تونستیم کتاب کیوان پور ( پارسه ) رو پیدا کنین بتونین کاملتر بخونین .
نرمال فرم دوم وابستگی یک مولفه غیر کلیدی به بخشی از کلید کاندیدتون هستش .
ولی نوع سوم وقتی هستش که دو تا مولفه دیگه توی رابطه ( غیر کلیدی به هم وابسته باشن )

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ Azadam ۶ ۴,۸۹۶ ۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Soldier's life
  دانشگاه های پزشکی رو برای رشته انفورماتیک چطوری اولویت بندی کنم ؟ mrpool ۷ ۹,۰۸۶ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: hossein1991
  سلام آیا اینجا کسی رشتش کامپیوتر هست؟ parisa1140 ۲ ۴,۲۳۷ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: farsamw
  بعد ۶ سال اومدم، ارشد مهندسی کامپیوتر کسی هست؟؟ seyed_eng ۷ ۶,۵۶۶ ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: iraj.leo
  تعداد روش های نوشتن عدد n ss311 ۲ ۳,۳۴۸ ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311
  مشاوره روش تحقیق و تحلیل آماری sirvan.t ۰ ۲,۱۶۹ ۱۷ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: sirvan.t
  جستجو و ارتباط بین جداول aryana25000 ۰ ۲,۰۱۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: aryana25000
  تبدیل به pdf homeless ۲ ۳,۳۴۲ ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: homeless
Smile چطور امکان قبولی در رشته رایانش امن هست؟ نوشتن ۲ ۴,۳۹۸ ۰۷ تیر ۱۳۹۸ ۱۰:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: نوشتن
  کمک در تبدیل به فرم گریباخ hadizd ۳ ۴,۰۱۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: hadizd

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close