تالار گفتمان مانشت
روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟ - sarashahi - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ

من زیاد تبدیل به نرمال ۲ و ۳ رو متوجه نشدم چطوری تبدیل میشن ، برداشت خودمو مینویسم شما اگه غلط بود اصلاحش کنید کلا اگه راه بهتری هم دارید بهم بگید:

برای نرمال ۲ اول باید کلیدهای اصلی رو جداگانه نوشت، بعد دوتایی بعد سه تایی ؛ بعد ببینیم با هر کلید اصلی به چه ستونی میرسیم جلوش بنویسیم؛ در آخر هم ببینیم اون ردیف هایی که هیچ ویژگی غیر کلیدی ندارن رو حذف میکنیم. و سایر سطرهای باقیمونده به جداول مجزا تبدیل میشن.
برای نرمال ۳ هم تقریبا به همین صورته باید جداول بصورت جداگانه باشن .

RE: روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟ - ardaaalan - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ

سلام . شما برای مثال این رابطه رو در نظر بگیر : [tex]R(s#,City,Status)[/tex] که #S کلید این رابطه هستش . حالا اینجا مثلاً گفته شده [tex]City\rightarrow Status[/tex] اینجا ۳NF بودن از بین میره دیگه . بدلیل وابسته بودن دو مولفه غیر کلیدی
حالا روال کار اینه که ما میایم اون ۲ خصیصه رو یعنی City و Status تو یک رابطه جداگونه مینویسیم . و اونجا City رو به عنوان کلید اصلی مشخص میکنیم . چون تو وابستگی گفته شده status وابستس به City
و برای و اینکه ارتباطمون حفظ بشه City رو به عنوان کلید خارجی رابطه R میزاریم بمونه . یعنی
[tex]R(s#,City)[/tex] که #S اینجا کلید هستش . و [tex]R1(City,Status)[/tex] که اینجا هم City کلید هستش تبدیل میشن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

RE: روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟ - sarashahi - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ

ممنون توضیحتون خوب بود
اما این وابستگی ها رو من نمیفهمم
روش دیگه ای داره زودتر بتونم جدولا رو تشخیص بدم؟
نرمال ۲ و ۳ خیلی شبیه هم هستن، لااقل در کتاب تالین ساهاکیان در همین حد گفته و من تفاوتی بینشون نمیبینم.

RE: روش تبدیل جداول به نرمال ۲ و نرمال ۳ چطوری هست؟ - ardaaalan - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ

با تمرین زیاد میشه یه کاریش کرد
ولی در مورد راه حل دیگه نه . ( البته تا جایی که من میدونم ) و باید شما با توجه به تعریفشون و ۳۰ درصد هم از روی گزینه ها تشخیص بدی .
به نظر من اگه تونستیم کتاب کیوان پور ( پارسه ) رو پیدا کنین بتونین کاملتر بخونین .
نرمال فرم دوم وابستگی یک مولفه غیر کلیدی به بخشی از کلید کاندیدتون هستش .
ولی نوع سوم وقتی هستش که دو تا مولفه دیگه توی رابطه ( غیر کلیدی به هم وابسته باشن )