۰
subtitle
ارسال: #۱

پیدا کردن قطر درخت ازاد
سلام.بچه ها میشه روش الگوریتم این سوالو توضیح بدید!!!گزینه ۲ جواب میشه
۰
ارسال: #۲

RE: پیدا کردن قطر درخت ازاد
سلام
این سوال ۲ تا BFS بیشتر نمیخواد. اول روی یه نود دلخواد میایم BFS میزنیم و نود باطولانی ترین فاصله از این نود که BFS زدیم رو پیدا میکنیم اسمشو مثلا میزاریم A. حالا از A میایم دوباره BFS میزنیم و نود با فاصله بیشترشو پیدا میکنیم اسمشو میزاریم B. حالا فاصله ی A تا B میشه قطر ما. اثباتش رو قبلا از چند تا مقاله خارجی دیده بودم. اما خیلی گیج کننده بود
این سوال ۲ تا BFS بیشتر نمیخواد. اول روی یه نود دلخواد میایم BFS میزنیم و نود باطولانی ترین فاصله از این نود که BFS زدیم رو پیدا میکنیم اسمشو مثلا میزاریم A. حالا از A میایم دوباره BFS میزنیم و نود با فاصله بیشترشو پیدا میکنیم اسمشو میزاریم B. حالا فاصله ی A تا B میشه قطر ما. اثباتش رو قبلا از چند تا مقاله خارجی دیده بودم. اما خیلی گیج کننده بود
ارسال: #۳

(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: سلامسلام.ممنونم.
خب زمان اجرا BFS چی؟
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

سلام
جوابیه کتاب مدرسان شریف تا جایی که یادم هست میگه از DFS باید استفاده کرد
البته از نظر مرتبه زمانی باز همون میشه
با این وجود برای قطر باید DFS زد یا BFS ?
جوابیه کتاب مدرسان شریف تا جایی که یادم هست میگه از DFS باید استفاده کرد
البته از نظر مرتبه زمانی باز همون میشه
با این وجود برای قطر باید DFS زد یا BFS ?
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close