۰
subtitle
ارسال: #۱

رشته و حافظه متغیر
سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه منو از دوگانگی ک در مورد این سوال شدم برهانید
من این سوال ک تالیفی و داخل کتاب پوران داخل ی کتاب دیگه هم دیدم (یادم نیست کدوم کتاب فک کنم کتاب پیام نور بود)ولی جوابشو ۱۶ داده درحالی ک پوران گفته ۱۲
سوال:
فرض کنید رشته ای به طول ۱۰ کاراکتر در حافظه ای با طول متغیر وحد بالای ذخیره شده باشد اگر حد بالای این حافظه ۱۴ کاراکتر باشد انگاه نمایش حافظه چند بایت اشغال می کند ؟
۱۴
۱۶
۱۰
۱۲
برای این سوال ۲ بایت ک برای توصیفگر (دو بایت ب این دلیل ک توصیفگر هم طول فعلی و حداکثر طول رو ذخیره میکنه)حالا باید حد بالای حافظه رو ب دو اضافه کنیم یا طول رشته
من این سوال ک تالیفی و داخل کتاب پوران داخل ی کتاب دیگه هم دیدم (یادم نیست کدوم کتاب فک کنم کتاب پیام نور بود)ولی جوابشو ۱۶ داده درحالی ک پوران گفته ۱۲
سوال:
فرض کنید رشته ای به طول ۱۰ کاراکتر در حافظه ای با طول متغیر وحد بالای ذخیره شده باشد اگر حد بالای این حافظه ۱۴ کاراکتر باشد انگاه نمایش حافظه چند بایت اشغال می کند ؟
۱۴
۱۶
۱۰
۱۲
برای این سوال ۲ بایت ک برای توصیفگر (دو بایت ب این دلیل ک توصیفگر هم طول فعلی و حداکثر طول رو ذخیره میکنه)حالا باید حد بالای حافظه رو ب دو اضافه کنیم یا طول رشته
۰
ارسال: #۲

RE: رشته و حافظه متغیر
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه منو از دوگانگی ک در مورد این سوال شدم برهانید
سوال:
۱۴
۱۶
۱۰
۱۲
خود پوران تو فصل گفته حافظه به صورت ایستا به اندازه حد بالا اشغال میکنه که میشه ۱۴ با اون دو تا میشه ۱۶ حالا اینجا خودش ردش کرده
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:توصیفگر کلا برای صفات متغیر هستش که اگه همه صفات زمان ترجمه معلوم باشه که تو جدول نماد ذخیره میشه توسط کامپایلر و اگه بعضی از صفات موقع اجرا تعیین بشه خو اون موقع قسمتی از توصیفگر باید نگهداری بشه موقع اجرا(30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه منو از دوگانگی ک در مورد این سوال شدم برهانید
سوال:
۱۴
۱۶
۱۰
۱۲
خود پوران تو فصل گفته حافظه به صورت ایستا به اندازه حد بالا اشغال میکنه که میشه ۱۴ با اون دو تا میشه ۱۶ حالا اینجا خودش ردش کرده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close