۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴
سلام
دوستان جواب این سوال چی میشه ؟ من با آدرس حل میکنم میشه گزینه ۲ با نام حل میکنم میشه گزینه ۴
توی پاسخ تشریحی هم گفته گزینه ۴ جواب هست و فقط هم در مورد ارجاع با نام توضیح داده که ارجاع با نامش رو میدونم ولی نمیدونم ارجاع با آدرس چجوری میشه گزینه ۴ ؟
دوستان جواب این سوال چی میشه ؟ من با آدرس حل میکنم میشه گزینه ۲ با نام حل میکنم میشه گزینه ۴
توی پاسخ تشریحی هم گفته گزینه ۴ جواب هست و فقط هم در مورد ارجاع با نام توضیح داده که ارجاع با نامش رو میدونم ولی نمیدونم ارجاع با آدرس چجوری میشه گزینه ۴ ؟
۰
ارسال: #۴

RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:طبق آخرین بررسی هایی که توی اون تاپیک داشتیم.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سلام
ما هم اینجا داشتیم درباره همین بحث میکردیم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من فک میکنم مقدار ۱ و ۲ باید جابه جا میشد
۴ ۱ ۴ ۱ ۲
آخرش به اینا رسیدیم:
call by ref: 2 2 4 2 4
call by name: 3 1 5 1 5
ارسال: #۵

(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:چطور به این نتیجه رسیدید؟(28 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:طبق آخرین بررسی هایی که توی اون تاپیک داشتیم.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سلام
ما هم اینجا داشتیم درباره همین بحث میکردیم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من فک میکنم مقدار ۱ و ۲ باید جابه جا میشد
۴ ۱ ۴ ۱ ۲
آخرش به اینا رسیدیم:
call by ref: 2 2 4 2 4
call by name: 3 1 5 1 5
ارسال: #۶

ارسال: #۷

ارسال: #۸

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close