سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Aliteh - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
سلام دوستان جواب این سوال چی میشه ؟ من با آدرس حل میکنم میشه گزینه ۲ با نام حل میکنم میشه گزینه ۴ توی پاسخ تشریحی هم گفته گزینه ۴ جواب هست و فقط هم در مورد ارجاع با نام توضیح داده که ارجاع با نامش رو میدونم ولی نمیدونم ارجاع با آدرس چجوری میشه گزینه ۴ ؟ |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Ametrine - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
سلام ما هم اینجا داشتیم درباره همین بحث میکردیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - bluebaran - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سلام من فک میکنم مقدار ۱ و ۲ باید جابه جا میشد ۴ ۱ ۴ ۱ ۲ |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Ametrine - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:طبق آخرین بررسی هایی که توی اون تاپیک داشتیم.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سلام آخرش به اینا رسیدیم: call by ref: 2 2 4 2 4 call by name: 3 1 5 1 5 |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - bluebaran - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:چطور به این نتیجه رسیدید؟(28 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:طبق آخرین بررسی هایی که توی اون تاپیک داشتیم.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سلام |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Ametrine - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط: چطور به این نتیجه رسیدید؟طبق تعریف ارسال با ارجاع و با نام برنامه رو اجرا کنید. به نظرم اینا که بدست اوردیم درست هستن. |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - bluebaran - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط: چطور به این نتیجه رسیدید؟طبق تعریف ارسال با ارجاع و با نام برنامه رو اجرا کنید. بله شما درست میگید من اشتباه کردم نتیجه همونی میشه که شما بدست آوردید |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Aliteh - 29 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: طبق آخرین بررسی هایی که توی اون تاپیک داشتیم. اره درسته ، من با آدرس فقط همون اولش چک کردم دیدم میشه ۲ ۲ گفتم پس میشه گزینه دو ولی تا آخرش که تست کردم دقیقاً شد ۴ ۲ ۴ ۲ ۲ |
RE: سوال ۹۶ آزمون ۱۰۰% دوم پارسه ۹۴ - Ametrine - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
دوستان من call by name این تست رو شک دارم درست باشه. اگه طبق این چیزی که اینجا گفته پیش بریم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دقیقا میشه مثل by ref جوابش |