۰
subtitle
ارسال: #۱

ضرب ماتریس
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
میشه بگید چرا جواب این سوال گزینه دو هست؟
همگی خسته نباشید
میشه بگید چرا جواب این سوال گزینه دو هست؟
۱
۱
ارسال: #۳

ضرب ماتریس
نه نه، من گفتم ۲ تا ضرب متفاوت داریم، اینو قبول داری که هر ماتریس میاد از روی ماتریس قبلش ساخته میشه؟ پس هر ماتریس ۴ قسمت داره که از ماتریس قبلی ساخته شده و فقط قسمت اخرش یه منفی خورده
اینو ببین،نظرت چیه؟
اینو ببین،نظرت چیه؟
۰
ارسال: #۴

RE: ضرب ماتریس
سلام
من برا این سوال دو تا راه دیدم که یکیش اصلا قابل درک نبود برام،راه بعدی میگفت که اگر بیایم ماتریسو ۴ قسمت در نظر بگیریم، ما ۴ تا ضرب n/2 ماتریسی خواهیم داشت که فقط دوتاشون متفاوتن، و با این حساب ما ۲ ضرب بیشتر نداریم، که رابطه بازگشتیش میشه دوتا t(n/2) و مرتبه ی اون جمع و تفریقاش که اونم n هست، پس در نتیجه داریم nlogn
من برا این سوال دو تا راه دیدم که یکیش اصلا قابل درک نبود برام،راه بعدی میگفت که اگر بیایم ماتریسو ۴ قسمت در نظر بگیریم، ما ۴ تا ضرب n/2 ماتریسی خواهیم داشت که فقط دوتاشون متفاوتن، و با این حساب ما ۲ ضرب بیشتر نداریم، که رابطه بازگشتیش میشه دوتا t(n/2) و مرتبه ی اون جمع و تفریقاش که اونم n هست، پس در نتیجه داریم nlogn
۰
ارسال: #۶

دوستم ممنون به خاطر عکسی که گذاشتی اما من هنوز در جواب مشکل دارم
۰
۰
ارسال: #۸

اینکه ماتریس به چند قسمت تقسیم بشه که مهم نیست چون در هر صورت این تقسیم کردن از مرتبه لگاریتم هست و پایه لگاریتم هم اهمیتی نداره. الان شما گفتید که فرضا ماتریس به چهار بخش تقسیم میشه ولی فقط دوتاشون باهم دیگه متفاونن و فقط دوتاشون رو درنظر میگیریم . چرا؟ چطوری این رو متوجه میشیم که دوتاشون متفاوتن و دوتای دیگه رو کنار میزاریم؟
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close