۰
subtitle
ارسال: #۱

راندمان پردازنده
اگه میشه این سوالو برای من توضیح بدبد
یه قسمتشو مشکل دارم.
باتشکر
یه قسمتشو مشکل دارم.
باتشکر
![[تصویر: 325968_18ll2q9mass41n7fvf6b.jpg]](https://img.manesht.ir/325968_18ll2q9mass41n7fvf6b.jpg)
۰
ارسال: #۲

RE: راندمان پردازنده
سلام ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
همونطوری که میدونید با قرار دادن زمانهای داده شده توی فرمول بهروری پردازنده مقدار بهره وری برابر ۵۰ درصد میشه اما این در صورتی هست که زمانی که برای هر پردازش مصرف میشه به صورت کامل استفاده شده باشه. یعنی مثلا اگه دو کوانتوم برای پردازش هر فرآیندی در نظر گرفته میشه این دو کوانتوم به صورت کامل به فرآیند مورد نظر اختصاص داده شده باشه اما اینجا توی صورت سوال متغیر آر به عنوان میانگین زمان اجرای پردازش ها در نظر گرفته شده پس این یعنی اینکه کوانتوم ها به صورت کامل ممکنه مصرف نشده باشن و این باعث میشه راندمان پردازنده کاهش پیدا کنه و از پنجاه درصد کمتر بشه. ( اگه از زمانی که برای سوییچ کردن بین فرآیندها صرف نظر نشه باز هم راندمان کمتر میشه).
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
همونطوری که میدونید با قرار دادن زمانهای داده شده توی فرمول بهروری پردازنده مقدار بهره وری برابر ۵۰ درصد میشه اما این در صورتی هست که زمانی که برای هر پردازش مصرف میشه به صورت کامل استفاده شده باشه. یعنی مثلا اگه دو کوانتوم برای پردازش هر فرآیندی در نظر گرفته میشه این دو کوانتوم به صورت کامل به فرآیند مورد نظر اختصاص داده شده باشه اما اینجا توی صورت سوال متغیر آر به عنوان میانگین زمان اجرای پردازش ها در نظر گرفته شده پس این یعنی اینکه کوانتوم ها به صورت کامل ممکنه مصرف نشده باشن و این باعث میشه راندمان پردازنده کاهش پیدا کنه و از پنجاه درصد کمتر بشه. ( اگه از زمانی که برای سوییچ کردن بین فرآیندها صرف نظر نشه باز هم راندمان کمتر میشه).
ارسال: #۴

ارسال: #۵

بازم سلام ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
گفته تست ایراد داره در آخر گفته اگه burst time مضرب صحیحی از q باشه گزینه دو درسته
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
گفته تست ایراد داره در آخر گفته اگه burst time مضرب صحیحی از q باشه گزینه دو درسته
![[تصویر: 326165_3gd75nusn0hy4rr304i5.jpg]](https://img.manesht.ir/326165_3gd75nusn0hy4rr304i5.jpg)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close