(۱۷ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)behnaz_m نوشته شده توسط: سلام دوستام من برای پایان نامه ارشدم در حال تهیه پرپوزال هستم و حوزه ی موضوعم درباره ی Internet of things هست میخوام درباره ی data aggregation یا data gathering در یک اجتماع هوشمند که براساس IOT است و از سنسورهای WSN استفاده میشه در اون کار کنم. در این باره هم مقاله خوندم . سوالی که از شما دارم اینه که اولا این موضوع در حد تز ارشد هست یا سنگینتره ؟
و اینکه اگه امکانش هست یه مقدار بهم جهت بدید و راهنمایی کنید که در چه حهتی مطالعه کنم.
سلام،
زمینه ای که انتخاب کردید جذابه و نگران سنگینی و دشواریش نباشید، هر چند سنگین بودن موضوع به ادعایی که در پروپوزال مطرح میکنید بستگی داره؛
اگه T در IoT یه سنسور معمولی باشه و همه سنسورها مثل هم باشن در اینصورت IoT میشه همون WSN؛
بنابراین یکی از مهمترین چالشها در IoT مبتنی بر WSN ناهمگن بودن سنسورها و به طبع اطلاعات تولید شده توسط هر کدوم از اونهاست؛ علاوه بر مقالاتی که در حوزه IoT مطالعه میکنید، بنظرم بهتره یه مروری بر روشهای aggregation/gathering در WSN ها بندازید تا این موضوع دستتون بیاد اون روشها در یک WSN ناهمگن (یا IoT) ایا شدنی هستن/نیستن و چرا؟
این چرا میشه نقطه شروع پروپوزال شما که ادعای خودتون رو در جهت رفع (برخی) مشکلات و چالشهای ذکر شده مطرح کنید؛
کلیدواژه Multi-dimensional WSN هم مقالاتی مرتبط با حوزه IoT رو میتونه بهتون پیشنهاد بده؛