۰
subtitle
ارسال: #۱

it 93
سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .
۰
ارسال: #۲

RE: it 93
ارسال: #۳

(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ممنون از شما. اما پاسخ پارسه مگه این نیست؟(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .این سوال که حذف شده . در ضمن پاسخ پارسه گزینه ۴ هست
ارسال: #۴

(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:اره یکه من اشتباه دیدم و خب درستم هست به نظر(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ممنون از شما. اما پاسخ پارسه مگه این نیست؟(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .این سوال که حذف شده . در ضمن پاسخ پارسه گزینه ۴ هست
ارسال: #۵

میشه در مورد مقادیری که با دایره سبز مشخص کرده ام توضیح بدید،مقدار داخل دایره بزرگتر فکر میکنم اشتباه محاسبه شده است
۰
ارسال: #۶

یادمه اینا رو قورت میدادم. تا قبل از شروع فجایع. مراجعه کنید به پارسه ، خیلی خیلی کتابش اینا رو خوب گفته.
۰
ارسال: #۷

(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .سلام. جواب میشه [tex]11d_{FA}\: \: 4d_{gate}[/tex] که تو گزینه ها نیست.
این شکل یک جمع کننده BCD هستش. که چون صورت سوال گفته دو رقم دهدهی رو جمع کنیم،یعنی دو تا جمع کننده BCD نیاز هستش،به طوری که Carry out جمع کننده BCD اول به Carry in جمع کننده ذوم وصل خواهد شد.
بیشترین تاخیر هم مسیر زیر خواهد بود.
۱- در جمع کننده BCD اول: یعنی مسیر جمع کننده باینری بالایی(شامل ۴تا FA ،یعنی تاخیر ۴d FA) -> گیت AND -> گیت OR
۲- و در جمع کننده BCD دوم: یعنی مسیر جمع کننده باینری بالایی(شامل ۴تا FA، یعنی تاخیر ۴d FA ) -> گیت AND -> گیت OR -> جمع کننده باینری پایینی (شامل ۴تا FA ،که تنها ۳FA سمت چپ آن در مسیر تاخیر بحرانی خواهند بود.زیرا که خروجی Carry out در BCD دوم، به FA دوم وصل هستش. و مسیر بحرانی از FA اول رد نخواهد شد.یعنی ۳d FA)
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سوال ۱۱۸هوش ۹۳اشتباه راهیان ارشد(ارضاء محدودیت) | Black.Star | ۸ | ۵,۱۱۶ |
۰۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ب.ظ آخرین ارسال: M a h d i |
|
آیا کتاب های کنکوری چاپ ۹۱ با ۹۳و یا ۹۴ تغییر کرده؟ | abraham | ۰ | ۱,۳۹۷ |
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ آخرین ارسال: abraham |
|
رتبه ۹۳۵ نرم افزار | roser | ۰ | ۱,۴۵۷ |
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ آخرین ارسال: roser |
|
۹۳۵ تجارت مجازی شیراز،قبولی بله یا خیر؟؟؟؟؟؟ | mahsa.a.24 | ۰ | ۱,۳۲۵ |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: mahsa.a.24 |
|
تبریک عید نوروز ۹۳و درخواست عیدی از خداوند | Fardad-A | ۴۴ | ۱۸,۸۸۴ |
۱۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ آخرین ارسال: Somayeh_Y |
|
درخواست حل سوالات کنکور دکترای ۹۳گروه نرم افزار | hajar.esf | ۱ | ۲,۳۰۵ |
۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ آخرین ارسال: انرژی مثبت |
|
افراد متقاضی ثبت نام بدون آزمون دکتری ۹۳باید در زمان ثبت نام فارغ التحصیل باشند | good-wishes | ۰ | ۱,۴۷۳ |
۰۵ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ آخرین ارسال: good-wishes |
|
۱هوش مصنوعی- علوم تحقیقات تهران -تراز ۹۳۸۱ | pasargad7788 | ۴ | ۴,۹۵۲ |
۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ آخرین ارسال: eli_r |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close