۰
subtitle
ارسال: #۱
it 93
سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .
![[تصویر: 323594_92425310470252930201.png]](https://img.manesht.ir/323594_92425310470252930201.png)
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ممنون از شما. اما پاسخ پارسه مگه این نیست؟(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .این سوال که حذف شده . در ضمن پاسخ پارسه گزینه ۴ هست
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:اره یکه من اشتباه دیدم و خب درستم هست به نظر(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ممنون از شما. اما پاسخ پارسه مگه این نیست؟(05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .این سوال که حذف شده . در ضمن پاسخ پارسه گزینه ۴ هست
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: سلام ، دوستان من این سوالو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید ، در ضمن سنجش گزینه ۳ رو جواب صحیح اعلام کرده اما پاسخ پارسه گزینه ۱ رو .سلام. جواب میشه 11dFA4dgate که تو گزینه ها نیست.
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سوال ۱۱۸هوش ۹۳اشتباه راهیان ارشد(ارضاء محدودیت) | Black.Star | ۸ | ۵,۶۰۹ |
۰۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ب.ظ آخرین ارسال: M a h d i |
|
آیا کتاب های کنکوری چاپ ۹۱ با ۹۳و یا ۹۴ تغییر کرده؟ | abraham | ۰ | ۱,۵۲۸ |
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ آخرین ارسال: abraham |
|
رتبه ۹۳۵ نرم افزار | roser | ۰ | ۱,۵۹۱ |
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ آخرین ارسال: roser |
|
۹۳۵ تجارت مجازی شیراز،قبولی بله یا خیر؟؟؟؟؟؟ | mahsa.a.24 | ۰ | ۱,۴۴۷ |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: mahsa.a.24 |
|
تبریک عید نوروز ۹۳و درخواست عیدی از خداوند | Fardad-A | ۴۴ | ۲۰,۶۹۹ |
۱۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ آخرین ارسال: Somayeh_Y |
|
درخواست حل سوالات کنکور دکترای ۹۳گروه نرم افزار | hajar.esf | ۱ | ۲,۴۶۵ |
۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ آخرین ارسال: انرژی مثبت |
|
افراد متقاضی ثبت نام بدون آزمون دکتری ۹۳باید در زمان ثبت نام فارغ التحصیل باشند | good-wishes | ۰ | ۱,۵۸۳ |
۰۵ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ آخرین ارسال: good-wishes |
|
۱هوش مصنوعی- علوم تحقیقات تهران -تراز ۹۳۸۱ | pasargad7788 | ۴ | ۵,۳۹۳ |
۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ آخرین ارسال: eli_r |