۰
subtitle
ارسال: #۱
شبکه بیزین سوال ٨٣ ازمون ٢٥٪ چهارم پارسه
مگه والد مستقیم یا غیر مستقیمش نباید باشه فقط؟ چرا e رو هم میاریم ؟ e که والد نیست!!! میشه حلش کنید
(۰۳ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط: من یه راه حل ساده ترواسش پیداکردم.ببینید توی این سوال C متغیرمستقله وهیچ ربطی به A و B و D نداره.بنابراین داریم:سلام
(P(C ).P(A,¬B,¬D
دراین حالت کافیه عبارت زیر رو حساب کنیم:
(P(¬D|A,¬B,C
با توجه به نکته ای که گفتم (P(C ازصورت ومخرج حذف میشه . بنابراین جواب به صورت زیر درمیاد:
P(¬D│A,¬B,C)*P(A)*(1-P(B))=(1-0.4)*(0.5)*(0.4)=0.12
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
موفق باشید.
(۰۳ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط: ممنون از لطفتون ! فقط من متوجه نمیشم اگه بخوایم طبق فرمول کتاب پیش بریم چرا اینجوری حل کرده؟ و اصلا چرا e رو اورده؟ e که والد نیست! C کجا رفته? و میشه بگین چرا c رو ساده کردین؟
من یه راه حل ساده ترواسش پیداکردم.ببینید توی این سوال C متغیرمستقله وهیچ ربطی به A و B و D نداره.بنابراین داریم:
(P(C ).P(A,¬B,¬D
دراین حالت کافیه عبارت زیر رو حساب کنیم:
(P(¬D|A,¬B,C
با توجه به نکته ای که گفتم (P(C ازصورت ومخرج حذف میشه . بنابراین جواب به صورت زیر درمیاد:
P(¬D│A,¬B,C)*P(A)*(1-P(B))=(1-0.4)*(0.5)*(0.4)=0.12
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
موفق باشید.
نقل قول: درضمن سوال ۱۱۸ آزمون ۲۵ درصد چهارم (مهندسی) یه چیزی شبیه به همین سوال هست ولی اونجا احتمال c رو در نظر گرفته؟چرا اینجا در نظر نگرفته؟من این سوالی روکه گفتیدندارم.اگه میشه سوال رو بگذارید تا ببینم.ممنون.
(۰۴ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:(04 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ)King2 نوشته شده توسط:نقل قول: درضمن سوال ۱۱۸ آزمون ۲۵ درصد چهارم (مهندسی) یه چیزی شبیه بمن این سوالی روکه گفتیدندارم.اگه میشه سوال رو بگذارید تا ببینم.ممنون.
ه همین سوال هست ولی اونجا احتمال c رو در نظر گرفته؟چرا اینجا در نظر نگرفته؟
[
img]https://img.manesht.ir/323362_43184658057511642148.png[/img]
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: [quote='King2' pid='323422' dateline='1419531260']
میشه بگیدکدوم گزینه درسته.منظورم سوال ۱۱۸ هست.من فکر می کنم ۱ درسته.درست می گم؟
[/
quote]
میشه جواب منم بدین ؟
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:ببینید درسوال قبل هیچ کدام از D,B,A به C ارتباطی ندارند.امادراین سوال E به C ربط داره وبه همین دلیل هم دراین سوال C را درنظرمی گیریم.(04 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط: میشه بگیدکدوم گزینه درسته.منظورم سوال ۱۱۸ هست.من فکر می کنم ۱ درسته.درست می گم؟بله گزینه یک درسته اما سوال من اینجاست که چرا تو این سوال احتمال c رو دخالت دادیم ولی تو قبلی دخالت ندادیم.