۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS
سلام
این سوال در آزمون مدرسان شریف امده بود و به ظاهر خیلی راحت هست
اما من متوجه نمیشم که چرا جواب گزینه ۲ شده و نمیشه مثلا یه گزینه دیگه؟؟؟؟
این سوال در آزمون مدرسان شریف امده بود و به ظاهر خیلی راحت هست
اما من متوجه نمیشم که چرا جواب گزینه ۲ شده و نمیشه مثلا یه گزینه دیگه؟؟؟؟
۲
ارسال: #۲

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS
سلام
گزینه ۱ که غلط هستش ، بین ۳ تاگزینه احتمالا یه الویت رو درنظرگرفته تو پاسخنامه چی گفته؟؟
گزینه ۱ که غلط هستش ، بین ۳ تاگزینه احتمالا یه الویت رو درنظرگرفته تو پاسخنامه چی گفته؟؟
۱
ارسال: #۳

هر ۴ گزینه غلطه چه ازمونا باحالی میگیرن خوب همینه دیگه بعد دانشجو میره سر جلسه سوالارو میبینه هنگ میکنه اصلا سوال اسونم نمیتونن طرح کنن خدای
خوب از گزینه ها که معلومه از راس ۱ شروع میشه پیمایش خوب از ۱ به دو راس ۴ و ۵ میشه رفت حالا اگر اولویت براساس شماره بزرگتر باشه گره بعدی میشه ۵ خوب از ۵ فقط به ۳ میشه رفت پس میریم به ۳ از ۳ به هیچ حالتی نمیشه رفت پس برمیگردیم به ۵ اونهم جای نمیشه رفت برمیگردیم به حالت ۱ و میریم به حالت ۴ بعد از اون میریم به ۷ و بعد ۶ و ۲ و همه پیمایش میشن پس اگر اولویت با شماره بزرگتر باشه میشه
۱,۵,۳,۴,۷,۶,۲
حالا اگر اولویت عدد کوچکتر باشه از گره ۱ میریم به ۴ بعد از اون به حالت ۲ میریم و از ۲ به حالت دیگه نمیشه رفت یه مرحله برمیگردیم عقب روی ۴ از ۴ کوچکترین میشه ۳ از ۳ فقط به یک میشه رفت اونم چون یک پیمایش شده پس نمیریم و برمیگردیم روی ۴ باز و بعد از اون ۶ و بعد و ۷ و ۵ یعنی میشه
۱,۴,۲,۳,۶,۷,۵
اینم تو گزینه ها نیست اگر معیاری برای انتخاب نباشه که پیمایش یکتا نمیشه و هر ۴ گزینه درست درمیاد
خوب از گزینه ها که معلومه از راس ۱ شروع میشه پیمایش خوب از ۱ به دو راس ۴ و ۵ میشه رفت حالا اگر اولویت براساس شماره بزرگتر باشه گره بعدی میشه ۵ خوب از ۵ فقط به ۳ میشه رفت پس میریم به ۳ از ۳ به هیچ حالتی نمیشه رفت پس برمیگردیم به ۵ اونهم جای نمیشه رفت برمیگردیم به حالت ۱ و میریم به حالت ۴ بعد از اون میریم به ۷ و بعد ۶ و ۲ و همه پیمایش میشن پس اگر اولویت با شماره بزرگتر باشه میشه
۱,۵,۳,۴,۷,۶,۲
حالا اگر اولویت عدد کوچکتر باشه از گره ۱ میریم به ۴ بعد از اون به حالت ۲ میریم و از ۲ به حالت دیگه نمیشه رفت یه مرحله برمیگردیم عقب روی ۴ از ۴ کوچکترین میشه ۳ از ۳ فقط به یک میشه رفت اونم چون یک پیمایش شده پس نمیریم و برمیگردیم روی ۴ باز و بعد از اون ۶ و بعد و ۷ و ۵ یعنی میشه
۱,۴,۲,۳,۶,۷,۵
اینم تو گزینه ها نیست اگر معیاری برای انتخاب نباشه که پیمایش یکتا نمیشه و هر ۴ گزینه درست درمیاد
۰
ارسال: #۴

az rahe poshte ham miram hamash doroste
vaghan modarresan eftezahe
kash parse miraftam
vaghan modarresan eftezahe
kash parse miraftam
۰
ارسال: #۶

۰
۰
ارسال: #۸

به نظر من که صورت سؤالو باید عوض کنن کدام dfs نمی باشد که جوابشم میشه ۱
۰
ارسال: #۹

پاسخنامه اشم باحاله خوب اینطوری بخوای تویجه کنی که ۳ و ۴ هم درسته اصلا توی خود توضیحات کتابها هم بخونید همشون نوشتن که اگر اولویت انتخابی نباشه درخت dfs یکتا نمیشه و چندین درخت می تونه ایجاد بشه چون که اولویتی نباشه شما فرض کن به گره ۴ برسی به هر کدوم که دوس داری اول بری خوب معلومه چند تا پیمایش میشه
کلا خودم به شخصه دارم بهش میرسم که چرا خیلی از رتبه ها برتر میگن کتابای مدرسان توی رشته ی کامپیوتر و ایتی جز یکی دو تا بقیه اش خوب نیست
کلا خودم به شخصه دارم بهش میرسم که چرا خیلی از رتبه ها برتر میگن کتابای مدرسان توی رشته ی کامپیوتر و ایتی جز یکی دو تا بقیه اش خوب نیست
۰
۰
ارسال: #۱۱

کتابای مدرسان اصلا اصولی توضیح نمیده!
انگار سوالای کنکورو گذاشته جلوش و با توجه به اونا درس توضیح داده جوری که یه سوال جدید توی کنکور بیاد درس نامش عوض میشه
بعضی از کتاباش خوبه دروغ چرا
مهندسی نرم افزار و پایگاه دادش عالی هست
شبکه هم بد نیست اما تا قبل IP
الگوریتم کاملی هم داره
انگار سوالای کنکورو گذاشته جلوش و با توجه به اونا درس توضیح داده جوری که یه سوال جدید توی کنکور بیاد درس نامش عوض میشه
بعضی از کتاباش خوبه دروغ چرا
مهندسی نرم افزار و پایگاه دادش عالی هست
شبکه هم بد نیست اما تا قبل IP
الگوریتم کاملی هم داره
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
۷ قانون طلایی یادگیری آسان مکالمه زبان انگلیسی | morweb | ۱۲ | ۱۱,۹۷۰ |
۰۶ خرداد ۱۴۰۰ ۰۳:۱۹ ب.ظ آخرین ارسال: cyruskingsolomon |
|
سوال ۱۱۷ کامپیوتر ۹۶- الگوریتم UCS | mzi | ۲ | ۳,۲۹۳ |
۲۱ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ب.ظ آخرین ارسال: Sakura |
|
یادگیری آسان و لذت بخش زبان! | mmdsharifi | ۱۳ | ۱۱,۷۲۷ |
۰۸ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۴ ب.ظ آخرین ارسال: reticent |
|
سوال طراحی الگوریتم | heni63 | ۱ | ۲,۵۵۶ |
۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ آخرین ارسال: arash691 |
|
روش DFS و BFS | kilookiloo | ۲ | ۳,۵۴۹ |
۲۶ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۲۲ ب.ظ آخرین ارسال: kilookiloo |
|
سوال طراحی الگوریتم آی تی ۹۲(عدد گلوگاه) | tarane1992 | ۱۸ | ۱۶,۹۰۹ |
۲۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ق.ظ آخرین ارسال: *ahoo |
|
سوال طراحی الگوریتم | zak | ۱ | ۲,۱۶۵ |
۲۷ اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۲۵ ب.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
حل یه سوال از الگوریتم ژنتیک | taban96 | ۰ | ۱,۶۵۶ |
۰۳ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ق.ظ آخرین ارسال: taban96 |
|
سوال در مورد الگوریتم هرس آلفا بتا | Hopegod | ۲ | ۳,۹۵۹ |
۱۹ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ آخرین ارسال: Hopegod |
|
سوال الگوریتم RR | alireza01 | ۳ | ۳,۲۵۹ |
۰۲ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ آخرین ارسال: Saman |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close