تالار گفتمان مانشت
سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - tm.viper - 22 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ

سلام
این سوال در آزمون مدرسان شریف امده بود و به ظاهر خیلی راحت هست
اما من متوجه نمیشم که چرا جواب گزینه ۲ شده و نمیشه مثلا یه گزینه دیگه؟؟؟؟

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - Hamid_0311 - 22 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ

هر ۴ گزینه غلطه Big Grin چه ازمونا باحالی میگیرن خوب همینه دیگه بعد دانشجو میره سر جلسه سوالارو میبینه هنگ میکنه اصلا سوال اسونم نمیتونن طرح کنن خدای

خوب از گزینه ها که معلومه از راس ۱ شروع میشه پیمایش خوب از ۱ به دو راس ۴ و ۵ میشه رفت حالا اگر اولویت براساس شماره بزرگتر باشه گره بعدی میشه ۵ خوب از ۵ فقط به ۳ میشه رفت پس میریم به ۳ از ۳ به هیچ حالتی نمیشه رفت پس برمیگردیم به ۵ اونهم جای نمیشه رفت برمیگردیم به حالت ۱ و میریم به حالت ۴ بعد از اون میریم به ۷ و بعد ۶ و ۲ و همه پیمایش میشن پس اگر اولویت با شماره بزرگتر باشه میشه
۱,۵,۳,۴,۷,۶,۲

حالا اگر اولویت عدد کوچکتر باشه از گره ۱ میریم به ۴ بعد از اون به حالت ۲ میریم و از ۲ به حالت دیگه نمیشه رفت یه مرحله برمیگردیم عقب روی ۴ از ۴ کوچکترین میشه ۳ از ۳ فقط به یک میشه رفت اونم چون یک پیمایش شده پس نمیریم و برمیگردیم روی ۴ باز و بعد از اون ۶ و بعد و ۷ و ۵ یعنی میشه

۱,۴,۲,۳,۶,۷,۵

اینم تو گزینه ها نیست Big Grin اگر معیاری برای انتخاب نباشه که پیمایش یکتا نمیشه و هر ۴ گزینه درست درمیاد Big Grin

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - tm.viper - 23 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ

az rahe poshte ham miram hamash doroste
vaghan modarresan eftezahe
kash parse miraftam

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - masoomeh_s - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ

سلام

گزینه ۱ که غلط هستش ، بین ۳ تاگزینه احتمالا یه الویت رو درنظرگرفته تو پاسخنامه چی گفته؟؟

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - tm.viper - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ

پاسخنامه گزینه ۲ رو زده درست

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - masoomeh_s - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ

(۲۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط:  پاسخنامه گزینه ۲ رو زده درست

مدرسان پاسخنامه تشریحی نداره ؟ یا توضیح نداد؟

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - tm.viper - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ

اینم توضیح تشریحیش

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - itplus - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ

به نظر من که صورت سؤالو باید عوض کنن کدام dfs نمی باشد که جوابشم میشه ۱

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - Hamid_0311 - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ

پاسخنامه اشم باحاله خوب اینطوری بخوای تویجه کنی که ۳ و ۴ هم درسته Big Grin اصلا توی خود توضیحات کتابها هم بخونید همشون نوشتن که اگر اولویت انتخابی نباشه درخت dfs یکتا نمیشه و چندین درخت می تونه ایجاد بشه چون که اولویتی نباشه شما فرض کن به گره ۴ برسی به هر کدوم که دوس داری اول بری خوب معلومه چند تا پیمایش میشه Big Grin
کلا خودم به شخصه دارم بهش میرسم که چرا خیلی از رتبه ها برتر میگن کتابای مدرسان توی رشته ی کامپیوتر و ایتی جز یکی دو تا بقیه اش خوب نیست

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - Densike - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ

فقط گزینه ۱ غلطه

RE: سوال به ظاهر آسان الگوریتم DFS - tm.viper - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ

کتابای مدرسان اصلا اصولی توضیح نمیده!

انگار سوالای کنکورو گذاشته جلوش و با توجه به اونا درس توضیح داده جوری که یه سوال جدید توی کنکور بیاد درس نامش عوض میشه

بعضی از کتاباش خوبه دروغ چرا

مهندسی نرم افزار و پایگاه دادش عالی هست

شبکه هم بد نیست اما تا قبل IP

الگوریتم کاملی هم داره