(۰۲ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ب.ظ)bahar نوشته شده توسط: من میخوام معماری کامپیوتر امتحان بدم کس از دستان میدونه کتاب الکترونیک دیجیتال و vlsi صاحب الزمانی دقیقا با چه عنوانی چه انتشاراتی است ؟
به نظر من بهترین کتاب در زمینه دیجیتال و VLSI همون کتاب Digital Integrated circuits از توماس دماسا (Demassa) هست که من ترجمش رو گرفتم و الان دو فصلشو خوندم.لازمه که بگم کتابی که من میخونم تالیف شده نه ترجمه.ولی به گفته خود نویسنده (دکتر احمد آیت اللهی و آقای میرحسینی دیلمان) این کتاب همون ترجمهی کتاب دماسا هست که بتا به ضرورت توی اون دخل تصرف شده
جالبه که بدونید من بعد از خوندن ۲فصل از این کتاب و مقایسه اون با جزوه پارسه و کتاب دیجیتال دکتر صدیقی به این نتیجه رسیدم که ۲فصل اول کتاب الکترونیک دیجیتال دکتر صدیقی دقیقا کپی همون مطالب دماسا هست و جزوهی پارسه هم همون کتاب دماسا رو خلاصه نویسی کرده و مطالب مهمش رو با توضیح خلاصهتر توی جزوه اورده.۱۱ فصل اول کتاب دماسا در مورد الکترونیک دیجیتال هست و از فصل ۱۲ تا ۲۶ هم میشه VLSI و دو فصل ۲۷ و ۲۸ در مورد طراحی حافظه هست که به نظرم خوندنش نیازی نباشه.و تنها چیزی که در زمینهی VLSI نداره اینه که چینش رو توضیح نداده.که من فکر میکنم باتوجه به اینکه باید برای درسی مثل VLSI دو مرجع خونده بشه بهتره کتاب آقای صاحب زمانی هم خط به خط خونده بشه.
در پایان بهتره بگم که این کتاب از نظر آقای رضا اکبر(رتبه ۱ معماری سال ۸۸) بهترین کتاب در زمینه الکترونیک دیجیتال هست.من هم تایید میکنم.
قیمت کتاب ۶۰۰۰ هزار تومان هست و اگه اطلاعات بیشتری میخواید اسم دکتر احمد آیت الهی رو سرچ کنید تا مقدمه مولف رو (که توی اینترنت هست) رو بخونید