۰
subtitle
ارسال: #۱

کلید خارجی
سلام
سوالی که دارم اینه که مگه قانون جامعیتیه عام نمیگه که کلید خارجی نباید null نباشه؟ پس چرا بقیه جاها گفته تنها کلیدی که میتونه null باشه کلید خارجیه؟
ممنون
سوالی که دارم اینه که مگه قانون جامعیتیه عام نمیگه که کلید خارجی نباید null نباشه؟ پس چرا بقیه جاها گفته تنها کلیدی که میتونه null باشه کلید خارجیه؟
ممنون
۱
ارسال: #۲

RE: کلید خارجی
(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سلام
ممنون
خیر نمیگه.
قوانین عام دوتاست که یکیش ناظر بر کلید اصلیه که یه وقت تکراری و تهی نباشه
قانون دوم جامعیت ناظر بر کلید خارجیه که اگه null نباشه(یعنی میتونه باشه) زیرمجموعه ای از کلید اصلی جدول متناظرشه
ارسال: #۳

RE: کلید خارجی
(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(08 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سلام
ممنون
خیر نمیگه.
قوانین عام دوتاست که یکیش ناظر بر کلید اصلیه که یه وقت تکراری و تهی نباشه
قانون دوم جامعیت ناظر بر کلید خارجیه که اگه null نباشه(یعنی میتونه باشه) زیرمجموعه ای از کلید اصلی جدول متناظرشه
ممنون از راهنماییت. موفق باشی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close