۰
subtitle
ارسال: #۱

تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور)
سوال ۱۹ صفحه ۳۸ پوران
در ضرب کننده ۸ بیتی آرایه ای تاخیر جمع کننده ۱۰۰ نانو ثانیه و تاخیر کری برای هر جمع کننده ۸۰ نانو ثانیه است. حاصلضرب پس از چه مدت آماده میشه؟
پ.ن : تصویری که اتچ کردم شکلیه که ازین صدب کننده تو ذهنمه که اگه مطابق این شکل تاخیرو حساب کنیم، ۷ تا تاخیر کری و ۷ تا تاخیر sum داریم که تو گزینه ها نیست.
در ضرب کننده ۸ بیتی آرایه ای تاخیر جمع کننده ۱۰۰ نانو ثانیه و تاخیر کری برای هر جمع کننده ۸۰ نانو ثانیه است. حاصلضرب پس از چه مدت آماده میشه؟
پ.ن : تصویری که اتچ کردم شکلیه که ازین صدب کننده تو ذهنمه که اگه مطابق این شکل تاخیرو حساب کنیم، ۷ تا تاخیر کری و ۷ تا تاخیر sum داریم که تو گزینه ها نیست.
۰
ارسال: #۲

حرف شما کاملا درسته، همونطور که توو پاسخ هم گفته طراح ٨ تا sum گرفته و ٦ تا carry
۰
ارسال: #۳

Re: RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور)
۰
ارسال: #۴

نه شما درست میگی کتابم درست میگه،اما متاسفانه طراح اونطوری حساب کرده، هر مدلی هم که شکل میکشم به جواب طراح نمیرسم چون تنها مسیر بحرانیش همونه که هردو تاخیرا ٧ باشن چون تاخیر فلیپ فلاپ بیشتر از کری هست باید مسیرو جوری بکشیم که sum های بیشتری توو مسیرمون باشن که در هر صورت میشه ٧ تا
اگر کسی میتونه بگه طراح چطور فکر کرده و مسیرو کشیده ممنون میشم
اگر کسی میتونه بگه طراح چطور فکر کرده و مسیرو کشیده ممنون میشم
۰
ارسال: #۵

Re: RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور)
آها. من چاپ دوازده کتاب رو دارم که متاسفانه توش ذکر نشده بود و باعث شد فکر کنم من مبحثو اشتباه متوجه شدم. الان گرفتم چی شد. ممنون
ارسال: #۶

RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور)
پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته!
[/quote]
آها. من چاپ دوازده کتاب رو دارم که متاسفانه توش ذکر نشده بود و باعث شد فکر کنم من مبحثو اشتباه متوجه شدم. الان گرفتم چی شد. ممنون
[/quote]
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
عکس پاسخنامه چاپ شانزدهم
[/quote]
[/quote]
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
عکس پاسخنامه چاپ شانزدهم
ارسال: #۷

(۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(03 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط:پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته!
[/quote]
عکس پاسخنامه چاپ شانزدهم
[/quote]
این تاپیک و در نهایت این عکس خیلی کارگشا بود, من فک میکردم من اشتباه بدست میارم ولی هرچقد فرمولا رو بالا پاییین میزدم متوجه اشتباهم نمیشدم! پس من اشتباه نمیکردم! نا گفته نمونه من چاپ ۱۵ رو دارم
۰
ارسال: #۸

میشه یکی بگه سوال ۱۸ که مشابه همین سوال ۱۹ هست جوابش چی میشه؟؟ طبق این حرفایی که گفتید اونم باید تغییر کرده باشه, درسته؟؟؟
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تکمیل قطعه کد مجموع آرایه | Xzrix | ۰ | ۱,۴۸۹ |
۰۲ دى ۱۳۹۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ آخرین ارسال: Xzrix |
|
تعداد رشته های n بیتی | hamedsos | ۲ | ۳,۱۲۶ |
۱۸ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
ضرب ماتریس ها | roller1829 | ۰ | ۲,۰۲۶ |
۱۹ مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۴۸ ب.ظ آخرین ارسال: roller1829 |
|
تست جمع کننده با پیش گویی رقم نقلی | Sanazzz | ۰ | ۱,۸۷۲ |
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۲۴ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
جمع کننده پیش گویی رقم نقلی | Sanazzz | ۸ | ۷,۶۸۹ |
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۰۴ ق.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
Pointer C++ آرایه کمک فوری ... | porseshgar | ۰ | ۱,۶۷۵ |
۰۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۹ ب.ظ آخرین ارسال: porseshgar |
|
مباحث آزاد آزمون دکترا ۹۸ (قبل ار کنکور-بعد از کنکور) | taha.maten | ۰ | ۲,۳۱۷ |
۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب.ظ آخرین ارسال: taha.maten |
|
آرایه نامرتب | Sanazzz | ۴ | ۴,۴۰۰ |
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
جمع کننده با پیش گویی رقم نقلی | Sanazzz | ۴ | ۴,۵۵۵ |
۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۲۴ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
محاسبه چندمین عنصر آرایه | Mr.R3ZA | ۶ | ۶,۷۰۸ |
۱۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۲ ب.ظ آخرین ارسال: Saman |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close