تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - نسخهی قابل چاپ |
تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - ldns0098 - 03 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
سوال ۱۹ صفحه ۳۸ پوران در ضرب کننده ۸ بیتی آرایه ای تاخیر جمع کننده ۱۰۰ نانو ثانیه و تاخیر کری برای هر جمع کننده ۸۰ نانو ثانیه است. حاصلضرب پس از چه مدت آماده میشه؟ پ.ن : تصویری که اتچ کردم شکلیه که ازین صدب کننده تو ذهنمه که اگه مطابق این شکل تاخیرو حساب کنیم، ۷ تا تاخیر کری و ۷ تا تاخیر sum داریم که تو گزینه ها نیست. |
تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
حرف شما کاملا درسته، همونطور که توو پاسخ هم گفته طراح ٨ تا sum گرفته و ٦ تا carry |
Re: RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - ldns0098 - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: حرف شما کاملا درسته، همونطور که توو پاسخ هم گفته طراح ٨ تا sum گرفته و ٦ تا carry خوب منظورتونو متوجه نشدم. خوب تو کتاب شش تا کری گرفته من فک میکنم باید هفت تا بگیره، من اشتباه میکنم یا کتاب؟ |
تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
نه شما درست میگی کتابم درست میگه،اما متاسفانه طراح اونطوری حساب کرده، هر مدلی هم که شکل میکشم به جواب طراح نمیرسم چون تنها مسیر بحرانیش همونه که هردو تاخیرا ٧ باشن چون تاخیر فلیپ فلاپ بیشتر از کری هست باید مسیرو جوری بکشیم که sum های بیشتری توو مسیرمون باشن که در هر صورت میشه ٧ تا اگر کسی میتونه بگه طراح چطور فکر کرده و مسیرو کشیده ممنون میشم |
RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ)JFarzam نوشته شده توسط:پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته!(03 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: سوال ۱۹ صفحه ۳۸ پوران |
Re: RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - ldns0098 - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
آها. من چاپ دوازده کتاب رو دارم که متاسفانه توش ذکر نشده بود و باعث شد فکر کنم من مبحثو اشتباه متوجه شدم. الان گرفتم چی شد. ممنون |
RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته! [/quote] آها. من چاپ دوازده کتاب رو دارم که متاسفانه توش ذکر نشده بود و باعث شد فکر کنم من مبحثو اشتباه متوجه شدم. الان گرفتم چی شد. ممنون [/quote] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عکس پاسخنامه چاپ شانزدهم |
RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - Farzamm - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته! بله / ممنون / خوشبختانه جواب درست در چاپ جدید قرار داده شده است اما فرمول دوم "من در آوردی" است و صرفاً برای رسیدن به جواب نوشته شده است (یعنی طوری فرمول ساخته است که که جواب را تولید کند) / بهتر بود (به نظر من البته) به جای چنین توجیه نادقیقی، می گفت طراح گزینه را درست را قرار نداده یا به غلط از چنین فرمولی استفاده کرده است. من کتاب ایشون (معماری و گسسته) رو کامل نخوندم ولی چندتا تست توش دیدم که صرفاً در جهت تولید جواب به هر مسیری که شده رفته و توجیه نیاورده است، امیدوارم بچه ها باهوش عمل کنندو گیج نشوند. |
RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(03 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط:پوران جواب صحیح رو نوشته، من چاپ اخر رو دارم و جواب صحیحه و ذکر شده که جواب سنجش چیز دیگه بوده و طراح چطور در نظر گرفته! آها. من چاپ دوازده کتاب رو دارم که متاسفانه توش ذکر نشده بود و باعث شد فکر کنم من مبحثو اشتباه متوجه شدم. الان گرفتم چی شد. ممنون [/quote] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عکس پاسخنامه چاپ شانزدهم [/quote] این تاپیک و در نهایت این عکس خیلی کارگشا بود, من فک میکردم من اشتباه بدست میارم ولی هرچقد فرمولا رو بالا پاییین میزدم متوجه اشتباهم نمیشدم! پس من اشتباه نمیکردم! نا گفته نمونه من چاپ ۱۵ رو دارم |
RE: تاخیر ضرب کننده آرایه ای ۸ بیتی(سوال کنکور) - raha_ce - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
میشه یکی بگه سوال ۱۸ که مشابه همین سوال ۱۹ هست جوابش چی میشه؟؟ طبق این حرفایی که گفتید اونم باید تغییر کرده باشه, درسته؟؟؟ |