۰
subtitle
ارسال: #۱

عدم توانایی پیدا کردن موضوع
سلام
دوستان من چند روز هست میخواهم موضوع پیدا کنم . هیچی دستگیرم نمیشه. موضوع در زمینه کامپیوتر هست
چندین مورد به ذهنم رسید و جستجو کردم اما یا سوادم نرسید بفهمم موضوع چی هست یا موضوع ها پراکنده هست
مثلا در مورد امنیت در نرم افزار. شاید صد ها شاخه و بحث میشه
مثلا اگر بگن برو یک مقاله review بر دار بیار من اصلا نمیتونم . چون موضوعات پراکنده هست و هر کس یک جای قضیه رو مانور داده
میشه کمی توضیح دهید راه و چاه چیه؟
دوستان من چند روز هست میخواهم موضوع پیدا کنم . هیچی دستگیرم نمیشه. موضوع در زمینه کامپیوتر هست
چندین مورد به ذهنم رسید و جستجو کردم اما یا سوادم نرسید بفهمم موضوع چی هست یا موضوع ها پراکنده هست
مثلا اگر بگن برو یک مقاله review بر دار بیار من اصلا نمیتونم . چون موضوعات پراکنده هست و هر کس یک جای قضیه رو مانور داده
۰
ارسال: #۲

Re: RE: عدم توانایی پیدا کردن موضوع
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلامبرای جست و جو از سایت ScienceDirect هم استفاده کردین؟
Sent from my C5302 using Tapatalk
۰
ارسال: #۳

بهترین سایت Scopus هست، یه مقاله که دوست دارین رو پیدا کنین بعد مقاله های مرتبط رو سمت راست کنارش لیست کرده.
ارسال: #۴

RE: عدم توانایی پیدا کردن موضوع
۰
ارسال: #۵

........۱
عذر می خوام منظورتون این سایت هست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
باید عضوش باشیم تا بتونیم در اون سرچ کنیم؟
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: بهترین سایت Scopus هست، یه مقاله که دوست دارین رو پیدا کنین بعد مقاله های مرتبط رو سمت راست کنارش لیست کرده.سلام.
عذر می خوام منظورتون این سایت هست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
باید عضوش باشیم تا بتونیم در اون سرچ کنیم؟
۰
ارسال: #۶

چند وقت پیش تو همین سایت دیدم که یکی از کاربرا گفته بودن که
یکی دو تا الگوریتم چدیدتر از الگوریتم ژنتیک اومده . که اسمشو نمیدونم. فقط یادمه مثل ژنتیک جز الگوریتم های تکاملی بود.
کسی اطلاعی داره کمکم کنه؟
یه الگوریتم جدید تکاملی واسه سال فک کنم ۲۰۰۵ اینا
یکی دو تا الگوریتم چدیدتر از الگوریتم ژنتیک اومده . که اسمشو نمیدونم. فقط یادمه مثل ژنتیک جز الگوریتم های تکاملی بود.
کسی اطلاعی داره کمکم کنه؟
یه الگوریتم جدید تکاملی واسه سال فک کنم ۲۰۰۵ اینا
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close