عدم توانایی پیدا کردن موضوع - نسخهی قابل چاپ |
عدم توانایی پیدا کردن موضوع - H-Arshad - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان من چند روز هست میخواهم موضوع پیدا کنم . هیچی دستگیرم نمیشه. موضوع در زمینه کامپیوتر هست چندین مورد به ذهنم رسید و جستجو کردم اما یا سوادم نرسید بفهمم موضوع چی هست یا موضوع ها پراکنده هست مثلا در مورد امنیت در نرم افزار. شاید صد ها شاخه و بحث میشه مثلا اگر بگن برو یک مقاله review بر دار بیار من اصلا نمیتونم . چون موضوعات پراکنده هست و هر کس یک جای قضیه رو مانور داده میشه کمی توضیح دهید راه و چاه چیه؟ |
Re: RE: عدم توانایی پیدا کردن موضوع - negar.v - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلامبرای جست و جو از سایت ScienceDirect هم استفاده کردین؟ Sent from my C5302 using Tapatalk |
عدم توانایی پیدا کردن موضوع - Bache Mosbat - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
بهترین سایت Scopus هست، یه مقاله که دوست دارین رو پیدا کنین بعد مقاله های مرتبط رو سمت راست کنارش لیست کرده. |
RE: عدم توانایی پیدا کردن موضوع - abolfazl pepco - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: بهترین سایت Scopus هست، یه مقاله که دوست دارین رو پیدا کنین بعد مقاله های مرتبط رو سمت راست کنارش لیست کرده. ممنون |
عدم توانایی پیدا کردن موضوع - fo-eng - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ
........۱ (۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: بهترین سایت Scopus هست، یه مقاله که دوست دارین رو پیدا کنین بعد مقاله های مرتبط رو سمت راست کنارش لیست کرده.سلام. عذر می خوام منظورتون این سایت هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. باید عضوش باشیم تا بتونیم در اون سرچ کنیم؟ |
عدم توانایی پیدا کردن موضوع - نرگس بانو - ۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ب.ظ
چند وقت پیش تو همین سایت دیدم که یکی از کاربرا گفته بودن که یکی دو تا الگوریتم چدیدتر از الگوریتم ژنتیک اومده . که اسمشو نمیدونم. فقط یادمه مثل ژنتیک جز الگوریتم های تکاملی بود. کسی اطلاعی داره کمکم کنه؟ یه الگوریتم جدید تکاملی واسه سال فک کنم ۲۰۰۵ اینا |