زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۰۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام. والا من متوجه سوالتون نشدم. میخواید پاس بشید ؟ جهت علم آموزی راهکار میخواید ؟ استادتون چی درس داده و چی ازتون میخواد ؟ من به شخصه پیشنهاد میکنم برای تکمیل یادگیری دیگه دست از این کتابای تئوری بردارید. در عمل با یه سیستم کار کنید. استادا معمولا یه لینوکس روی vmware نصب میکنن و دستورات لینوکس رو یاد میدن.(پیام نور که اینجور بود ) حالا شما میتونی انواع سیستم عاملا رو نصب کنی. خاصیت ها تفاوت ها و عملکردشون رو ببینی. بالاخره هر کدوم هدفای متفاوت دارن.
(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ق.ظ)golche70 نوشته شده توسط: سلام. والا من متوجه سوالتون نشدم. میخواید پاس بشید ؟ جهت علم آموزی راهکار میخواید ؟ استادتون چی درس داده و چی ازتون میخواد ؟ من به شخصه پیشنهاد میکنم برای تکمیل یادگیری دیگه دست از این کتابای تئوری بردارید. در عمل با یه سیستم کار کنید. استادا معمولا یه لینوکس روی vmware نصب میکنن و دستورات لینوکس رو یاد میدن.(پیام نور که اینجور بود ) حالا شما میتونی انواع سیستم عاملا رو نصب کنی. خاصیت ها تفاوت ها و عملکردشون رو ببینی. بالاخره هر کدوم هدفای متفاوت دارن.