تالار گفتمان مانشت
آزمایشگاه سیستم عامل - نسخه‌ی قابل چاپ

آزمایشگاه سیستم عامل - danesh2 - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ

سلام

آقا تورو خدا این دفعه رو یکی جواب بده SadSadSad

برای آزمایشگاه سیستم عامل رشته نرم افزار کامپیوتر، چه منبعی رو پیشنهاد می کنید؟ کلا خودتون تو این زمینه چی خوندید؟

RE: آزمایشگاه سیستم عامل - golche70 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ق.ظ

سلام. والا من متوجه سوالتون نشدم. میخواید پاس بشید ؟ جهت علم آموزی راهکار میخواید ؟ استادتون چی درس داده و چی ازتون میخواد ؟ من به شخصه پیشنهاد میکنم برای تکمیل یادگیری دیگه دست از این کتابای تئوری بردارید. در عمل با یه سیستم کار کنید. استادا معمولا یه لینوکس روی vmware نصب میکنن و دستورات لینوکس رو یاد میدن.(پیام نور که اینجور بود ) حالا شما میتونی انواع سیستم عاملا رو نصب کنی. خاصیت ها تفاوت ها و عملکردشون رو ببینی. بالاخره هر کدوم هدفای متفاوت دارن.

RE: آزمایشگاه سیستم عامل - danesh2 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ

(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ق.ظ)golche70 نوشته شده توسط:  سلام. والا من متوجه سوالتون نشدم. میخواید پاس بشید ؟ جهت علم آموزی راهکار میخواید ؟ استادتون چی درس داده و چی ازتون میخواد ؟ من به شخصه پیشنهاد میکنم برای تکمیل یادگیری دیگه دست از این کتابای تئوری بردارید. در عمل با یه سیستم کار کنید. استادا معمولا یه لینوکس روی vmware نصب میکنن و دستورات لینوکس رو یاد میدن.(پیام نور که اینجور بود ) حالا شما میتونی انواع سیستم عاملا رو نصب کنی. خاصیت ها تفاوت ها و عملکردشون رو ببینی. بالاخره هر کدوم هدفای متفاوت دارن.
جواب کاملی دادید، خیلی ممنون