زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۱۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
ثبت نام در دوره ی شبانه( ارشد) و شرکت مجدد در کنکور تحصیلات تکمیلی ممکنه؟
سوال من اینه که اگر در کنکور ارشد ٩٣ شبانه قبول شده باشم و ثبت نام کنم آیا می تونم در کنکور ارشد ٩٤ شرکت کنم و در صورت قبولی در جای بهتر،از دانشگاه در حال تحصیل انصراف بدم؟و اگر امکان داره میشه واحدهارو تطبیق داد؟
توی فرم سنجش دو تا تبصره در این خصوص اومده:
صفحه ی ٤ همون بالای صفحه زیرشم خط کشیده نوشته تبصره ١:........................وهمچنین شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دوره ی دکتری ممنوع می باشد و این داوطلبان حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند
بعد چند خط پایین تر توی همون صفحه نوشته
تبصره:پذیرفته شدگان نهایی رشته های تحصیلی دوره شبانه،نیمه حضوری،دانشگاه پیام نور،مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی،بین الملل ودوره مجازی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ٩٢ در صورت عدم ثبت نام در رشته قبولی ویا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط و ضوابط می توانند در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ٩٣ ثبت نام و شرکت نمایند
اما مشخص نیست که در تبصره اول منظور از دانشجویان ارشد فقط دوره روزانه است یا همه ی دوره ها؟؟؟!!
ودر تبصره بعدی منظور از انصراف، قبل از شرکت در آزمون، ویا قبل از ثبت نام در محل قبولی جدید است؟
از کسانی که به نوعی از این موضوع مطلع هستند و یا خودشون تجربه دارن ممنون میشم کمک کنند
RE: ثبت نام در دوره ی شبانه( ارشد) و شرکت مجدد در کنکور تحصیلات تکمیلی ممکنه؟
مشکلی نیست وبازمیتونی امتحان بدی دوست عزیز
به نام عشق به نام خدا خالق انسان، به نام انسان خالق غم ها، به نام غم ها بوجد آورنده ی اشکها، به نام اشک تسکین دهنده ی قلبها، به نام قلبها ایجادگر عشق و به نام عشق زیباترین خطای انسان
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۴۷/۳+ امتیاز مانشت : ۲۶ رتبه: ۱۶۹امتیاز تاریخ مانشت: ۴۲۵ رتبه: ۴۰۶
فکر میکنم اون بندی که گفته دانشجویان ارشد و دکتری منظور کسایی هستن که درسشون در این مقطع تمام شده یا در حال تحصیل در مقطع ارشد و دکتری هستن
منم پرسیدم گفتن دوره ی شبانه ، غیر انتفاعی ... مشکلی نیست برای ازمون دوباره
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: فکر میکنم اون بندی که گفته دانشجویان ارشد و دکتری منظور کسایی هستن که درسشون در این مقطع تمام شده یا در حال تحصیل در مقطع ارشد و دکتری هستن
منم پرسیدم گفتن دوره ی شبانه ، غیر انتفاعی ... مشکلی نیست برای ازمون دوباره