(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)j100 نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط: چیزی که شما می خواهید اینه:
Video Studio Pro X7
یا حالا چند ورژن پایین ترش، البته متأسفانه فکر کنم مثل ورژن ۱۱ از فارسی پشتیبانی نکنه ولی راه داره. روش من اینه که متن هام رو تو ورد آماده می کنم، که امکانات خوبی هم داره، بعد میام تو این نرم افزار از روش Croma Key استفاده می کنم.
دوست عزیز میتونی این روشو کامل توضیح بدی فارسی نوشتن تو یولید... من از برنامه های فارسی ساز استفاده می کنم اما برخی حروف رو مشکل داره...
سلام
۱- توی ms-word از منوی page layout رنگ صفحه رو به آبی یا سبز تغییر بدهید. (این همون تکنیک پرده آبی یا سبز هست که توی سینما استفاده می شه. البته هر نرم افزاری ممکنه یک رنگی رو برای خودش پیشنهاد بده، مثلاً Pinnacle الگوریتم هاش روی رنگ سبز بهتر عمل می کنه - مهم اینه که این رنگ به پیش زمینه شما نزدیک نباشه)
۲- متن خودتونو در word نهایی کنید و ازش با سایز بزرگ یک Screen Shot ذخیره کنید.
۳- تصویر مربوطه رو بیارید تو نرم افزار ویرایش فیلم و با قسمت دلخواهتون Overlay کنید.
۴- توی Corel VideoStudio Pro X2 به بعد، از قسمت Mask & Chroma Key در پنل Edit Options بخش Attribute های این تصویر، اون رنگ آبی یا سبز رو توسط قطره چکان انتخاب کنید.