زمان کنونی: ۰۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۵۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
هوش غیر انتفاعی شهاب دانش قم-دکتر حسین ابراهیم پور کومله
سلام دوستان گل.تبریک به همه
دوستان همونطور که قبلا گفتم هدفم اپلایه برای دکترا.در درجه اول آمریکا و سپس کانادا(هر دو فول فاند).بنظرتون ارزش داره برم اینجایی که قبول شدم؟راستش بخاطر نزدیکیش و اینکه یه استاد خوب داره زدم.استاد ابراهیم پورکومله که از اساتید دانشگاه کاشان هستن و استرالیا درس خوندن.کسی راجع به ایشون اطلاعی داره؟باسوادن؟ریکامشون چقدر ارزش داره؟
درکل میشه راهنماییم کنید؟۱دنیا ممنون.بدجور تو دو راهی گیر کردم.درضمن به فکر ارشد سال دیگه نیستم و اگه نرم گزینه های دیگه رو برای رفتن امتحان میکنم(مستر اونطرف) که اونها هم ریسک خودشون رو دارن.
راستی هدف:اقامت
دکتر ابراهیم پور:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
RE: هوش غیر انتفاعی شهاب دانش قم-دکتر حسین ابراهیم پور کومله
سلام
تا اونجایی که من میدونم (یعنی پرسیدم) فقط ۲-۳ تا دانشگاه ایران هستن که اونطرف واقعا شناخته شدن و بقیه دانشگاه ها خیلی شناخته شده نیستن . من خودم صنعتی بابل کارشناسی رو خوندم و یکی از دوستام که واسه اپلای تلاش میکرد میگفت فرقی بین این دانشگاه و غیر انتفاعی یا آزاد تو اپلای نیست (این فقط یه مثال بود) و واسشون رزومه و ریکامند مهمتره .
امیدوارم اطلاعات غلطی رو نداده باشم