(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: باز هم سلام
دوستان کسی از برنامه نویسی موبایل با html5 اطلاعی دارد میشه کسی یک توضیح کلی در موردش بده نسبت به برنامه نویسی اندروید بهتر است یا بدتر چه فرقی دارد
ایا با html5 هم می توان از دیتابیس محلی یا راه دور استفاده کرد ،فراخوانی وب سرویس چه طور? (rest client)
خودم برنامه نویسی وب j2ee کار کردم و تقریبا در ان مهارت پیدا کردم ولی درباره برنامه نویسی اندروید تازه کارم . ایا با این حساب برای من یادگیری برنامه نویسی موبایل با html5 بهتر از پرنامه نویسی اندروید هست
خواهشا نظرتان را بگید و اگر بخواهم برنامه نویسی موبایل با html5 بکنم چه IDE مناسب تر است
ممنون
اینکه یه اپ با اندروید بنویسی یا html5 زمین تا اسمون فرق میکنه... باس ببینی چه نرم افزاری میخوای بنویسی... چی کار میخواد بکنه...
یه چیزه دیگه اینه که تا اون جایی که من میدنم html5 به خودی خود چیزخاصی برای برنامه نویسی نیست.html5 قابلیت هایی داره که شما با برنامه نویسی جاوااسکریپت میتونید از اونا استفاده کنید و اپ بنویسید...
یکی از قابلیت های html5 قابلیت HTML5 Web Storage هست که میتونید دیتا به صورت محلی نگه دارید... حالا اگر کارتون رو به عنوان دیتا بیس را میندازه که دیگه بخونید ببینید به درد میخوره یا نه...
IDE هم که زیاده ولی من از خانواده jetBrains استفاده میکنم که خیلی خوبه...